Aysunnkaya Kızlar merhaba oğlum üşütmüş 💩 sını cıvık bi şekilde yapıyo bu saate kada iki kere yaprı banyoya soktum her ikisinde hastane götürimmi evde ne yapabilirim
VII-Kleopatra Aysunnkaya üşütmemiştir, dil ya da yedigi bir şey de dokunmuş olabilir. Evde dogal yöntemle önğne geçebilirsin, yarın da takip edin, ishal oldugu zaman su gibi akar ve sayısı 5-6 yı geçerdi
Uraztos aytlkya dişten de olabilir oğlum da 3 gündür ishal yağlı yedirme evde probiyotik varsa verebilirsin yoksa muz ya da ev yapımı yoğurt ya da kefir de olur muz yedirebilirsin. Pişik olmaz inşallah oğluma pişik yaptı. Evde gözlemleyip rahatsız olduğunu görürsen götür bence dün sadece poposuna baktılar oğlumun krem verdiler başka bir rahatsızlığı olmadığı için
Uraztos Fluflu inat etmeyeceğim çoğu kişi böyle diyor sizde haklısınız ama oğlum her diş çıkarışını ishal ve pişikle beraber yaşadı. Her defasında gaita örneği verdik hep temizdi ve hep dişten dendi doktorlar tarafından 🤷
aytlkya Fluflu benim bebeğimi değerlerinden dolayı 2 gün hastaneye yaptırmışlar di o zaman da ishaldi doktora mesela onu da belirttim dişten kaynaklıdır demişti ishal kesici toz vermisti her bebekte yapmaz ama bazı bebeklerde diş ishal yapar
Fluflu aytlkya benim doktorum ve internette de takip ettiğim doktorlar yapmayacagını söylediği için ben onların yalancısıyım
Fluflu Semaen benim doktorum ishal ates yapmaz dedi kaldıki osman gonulalın videolarında da yapmayacagını söylüyor ben doktorların yalancısıyım sizde açıp izleyebilirsiniz
Semaen Fluflu Fluflu sizin doktorunuz yalnıs biliyor sanırım kızım her dişte ishal olur ve ateşi cıkar
Uraztos Aysunnkaya oy kıyamam kuzuma bi an önce atlatsın inşallah 💖 bende 3 gündür pişikşe uğraşıyorum doktor dün kortizonlu krem verdi o iyi geldi bir tek. Yıkıyorum kurutup havalandırıyorum ama fayda etmedi. İshal için de çinko ve reflor kullanıyoruz. Muz ekmek yediriyorum ama ishal de düzelmedi yarın da geçmezse tekrar götüreyim diyorum