bug1em 2 3 aydır wmmiyor kızlar tekrar sağsam sütüm gelirmi acaba.bide memede süt bozulmustur şimdiye diyorlar sizce memede süt bozulurmu
bendenbirtanedahayok bug1em bozulmaz tabi ki sütünüz kesilince içerde süt kalsaydı ağrı yapardı ama tekrar süt gelir mi emin değilim🥹
hasrettecas bug1em makina ile denemeler yapın bol bol ten tene temas edin süt az da olsa gelse bile bir ümit var demektir memeyi tutuyorsa tamam sık sık deneyin zamanla artar
ruzqarqulu ruzqarqulu benim ikizlerden biri de reddetmeye başlamıştı gezerek emzirdim ve uykuda emzirdim şimdilik uyanıkken de emiyor. Ama her çocuk farklı işe yarar mı bilmiyorum.uykudayken vermeyi deneyin.
hayatyolcu bug1em sagimla evlat edinen annelerin bile sütü geliyor ilkim buyukbostanci instagramda bakın bebeği 2 yaşına girecek neredeyse hala sagimla besleniyor ve kesilmiyor sütü
Durucuumm bug1em bozulmaz ve sıfırdan süt geri gelir.. hatta hiç emzirmemiş kişilerde bile süt getiriliyor adı da relaktasyon. Instagramda ebe Tülin bulur var takip edin videolarına bakın yada iletişme geçin.
bug1em Durucuumm inanamıyorum cok heveslendirdinz beni tekrardan.peki meme reddi vardı red etmemesi icin neler yapabilirm