Gamzosgamzos balli_cilek 193 kör alışa uygun bir koku değil yazlık koku hiç değil 😊 ben sadece kışın toplu taşıma kullanmayacaksam sıkıyorum 😂 yaz için 266 ile 154 ü oneririm pudralı yazın kesinlikle baymayan kokular
balli_cilek Gamzosgamzos ay evet toplu taşıma da şart bazen 😷 193ü direk eledim o zaman çünkü yazın ağır kokular asla gitmiyor asla 🤢
happysey Çok övüldüğü için 122 aldım kokusu güzel ama asla kalıcı değil orijinal olmayan parfümlerde favorim dp dir.
Simaaaa Bargelloda çalışıyorum kızlar 193 hypnotic posıon aşırı ağır bir koku buram buram kokmak istiyorum diyosanız alın ama ben önermiyorum yaz için çok çok ağır
Simaaaa Favorimi soracak olursanızda 444 burbery gooddes muadili buram buram vanilya kokuyorsunuz kalıcılığı bence çok iyi
Layddiana balli_cilek Ben dışardan geldikten sonra kötü koktuğunu görümcem ve annem de aynısını alıp kullanınca farkettim. Mesela sıkıp çıkıyor okuldan geliyor kıyafetleri böyle dışarının kokusu sinmiş gibi demir gibi kokuyor parfüm aynısı annem sıkınca da oluyor parfümden olduğunu anladım
balli_cilek Layddiana en iyisi aslında orjinal kullanmak avon dan var mı önerebileceğiniz perceive kullanıyordum ama bu avonun incandessence parfümğ var çok güzel diyorlar
yagmurkokusu_ balli_cilek 122 her tene uyum sağlamıyor haberiniz olsun ben kullandım bende farklı arkadaşımda farklı koku alıyordum
balli_cilek yagmurkokusu_ evet ya birde o var değil mi kokular tende farklı farklı durabiliyor mutlaka denenmeli almadan o zaman
yagmurkokusu_ balli_cilek aynen önce bir deneyin 1 2 saat gezin sonra karar verin ben şuan size verdiğim kodu alacağım ama orijinalini hypnotic poison
bittercikolata__ Hayallerhayatolsa biz 1 ay önce aldık en son 360 tldi şuan tanesi 400 TL ama ikisi 600 TL