ElisaMom_ Birdunyabircennetannesiii knk benim kızımın babası tarafından 42 benim tarafımdan 3 toplam 45 kuzeni var 😂
serendipity16 fgnkrts 2 ablam var 2’sininde 3 tane çocukları var eşimin tarafı kalabalık 10 tane kuzeni var oradan toplam 16 kuzeni var ama iki taraftan da şu an en küçük oğlum 😂
ebu935_ fgnkrts benim taraftan 9. Torun eşimin tarafından 4. Torun buna göre kızımın kaç kuzeni var:) 11 kuzeni var ama yaş farkı çok amcasının kızı ile en yakın 8 yaş varr
Birdunyabircennetannesiii ElisaMom_ Ben bir çocukla baş edemiyorken 11 çocuk mu😮 Ay aman Allahım hiç mi başı ağrımamış kaynananın 😅
ElisaMom_ Birdunyabircennetannesiii agrimazmi kuzum hastalıktan vefat etmis zaten,eşimde en küçükleri 🥺 Eşimin kendinden büyük yeğenleri var 😂
Birdunyabircennetannesiii ElisaMom_ Ay ne kadar acayip😅 Eşimden 2 yaş küçük yeğeni var onu bile garipserken birde büyük olması 🤷
ElisaMom_ Birdunyabircennetannesiii ben bile hala sasiriyorum birde 4 5 yaş var aralarında ama eşime dayı diyorlar mesela garip 🤣
fgnkrts ElisaMom_ ahahah benimde dayımla aramda 5 yaş var ablamla 2 yaş var aralarında 😅 canım dayım 😅
Elifinannesii_ fgnkrts benim çocuklarımın hiç kuzeni yok 🥲 ailelerimizin ilk torunlarılarrr . Teyzesi yeni hamile yakında kuzenleri olacak ✨