tugbasari248 fgnkrts baba tarafı 2 kuzen hatta biriyle 6 gün var aralarında benden 1 kuzeni var hepsi kız bizimki oğlan aralarında fırtına gibi gelip geçiyor yaramazlıkta 😏
ekimannesi11 fgnkrts eşimin tarafından kalabalık bizimkilerde 8 bitanesi de yolda😂 unuttuğum yoksa toplamda ortalama 45 tane var maşallah diyin kızzz ajahshs
Mavili-mavilimorcicek fgnkrts Sadece 1 tane var.Teyze,hala yok.Kaynim halaaaaa bekar,bir abim var onunda bir oğlu var.🥰
sareceymer fgnkrts yorumları okudum da biraz milletin azıcık kuzeni varmış hesapladım benimkilerin iki taraftan toplam 21 kuzenleri var hay maşallah😂
eylemm09 fgnkrts 13 tane 5 tane büyük görümcemde var Ortanca görümcem 3 küçük görümcem 3 kaynım 2 benimde 1 tane oğlum var 😂😍
seher1334 fgnkrts Benim kiziminda 14 kuzeni var ikisi daha yolda bekliyoruz bakalım yakında onlarla da tanisicaz inşallah :)
Birdunyabircennetannesiii fgnkrts Benim tarafta kuzeni yok maalesef ablamla abim bekar Babasının tarafında 8 tane var ama genellikle büyükler en küçüğü 7 yaşında en büyüğü benimle yaşıt 27 yaşında 😅
ElisaMom_ Birdunyabircennetannesiii knk benim kızımın babası tarafından 42 benim tarafımdan 3 toplam 45 kuzeni var 😂