duruglr merhaba benim bebeğim’de de var dört aylıkken biz ilaca başladık şurup aynı şekilde hemangiol diye geçiyor bazı hastaneler yatış yapıyor biz de yatış yapmadılar 3 saat gözlem altında ilacı verdiler korkulacak hiçbir şey yok eğer nabız da değişiklik olursa zaten müdahale ederler ona bakıyorlar öncelikle biz de şurubu verdikten sonra nabız ölçtüler bebeği gözlemlediler. Şurubun faydasını göreceğinizi düşünüyorum . Benim bebeğimin üç yerinde var bir saç dibinde alnında yani bir elinde bir de göbeğinde vardı . 17 aylık bebeğim . 8 aylıkken ilacı kestik . Göbeğimizdeki gitti tamamen . Elindekinin rengi çok koyuydu oda soldu . Belli bile olmuyo alnında şiş ve kıpkırmızıydı . Şişliği indi rengi doldu ilacı bıraktıktan sonra tekrae kızarmaya başladı doktora gittik tekrardan kızarabileceğini ama şişmeyeceğini söyledi gerçektem öyle kızarık ama şiş değil saçıda kapatıyor belli bile olmuyor . Yalnız bizde nadirde olsa bi yan etki yaptı gelişim geriliği fiziksel olarak . Zaten doktora her kontrole gittiğinizde soruyorlar. Yani bana sordular hep . 6. Ayda gitmiştik kontrole bi sıkıntı yoktu . 7 ve 8. Ayda hiç bi şekilde ne boyu ne kafası be kilosu arttı. 8. Ayda gittik doktor bırakalım zaten geçme yaşı geldi faydasını görmüşsünüz dedi . 9. Aydada gelişiminde artış olmadı 10. Ayında 2 cm birden uzadı 1 kilo aldı kafası 1 cm büyüdü . Ama iyiki başlamışım eski fotoğraflara bakıyorumda çok iiş ve kıpkırmızılarmış .