reri Hayallerhayatolsa üffff aslında hepsi. Mecburen yapıyorum sanki. Ama en sevmediğim duşa kabin camı silmek
YumukluSucurtaa Hayallerhayatolsa banyo temizliği kesinlikle en sevdigimde WC yikamak banyoda çok dolap detayı ve duşa kabin var rahatça foşur foşur yikayamiyorsun🤣
KendiEvimdeDeplasmandayim Nevresim değiştirmek. Temiz yatakta yatmaya bayılıyorum mis gibi sık sık değiştiririm ama değiştirene kadar sinir krizi geçiriyorum yorgan kısmanda. Neyseki yaz geldi
zeynep2205 Hayallerhayatolsa çamaşır yerleştirmek nefret ediyorum yıkıyorum asıyorum ama yerleştirmeye gelince sepetin içinde günlerce duruyor
Ballikizim99 Hayallerhayatolsa ruh halime göre değişiyor ya bazen temizlik perileri geliyor bütün işleri şevkle hallediyorum bazen hbşy yapasım gelmiyo bütün işler gözümde büyüyor
[silindi] Hayallerhayatolsa benim en sevmediğim iş yardımcı ablamın olmaması. Bugün salonu temizledik eşimle perde cam silme duvar silme her şey yani, küfürlü konuştum o kadar sevmiyorum işleri.
Aycicegim64 Hayallerhayatolsa perde yıkamak cam silmek süpürge yapmak camasır katlamak yemek yapmak banyo yikamak ütü yapmak süpürge yapmak vileda yaapmak toz almak süpürge yapmak kapi dolap silmek süpürge yapmak 😃
imaddesi NeclaLeylaCeydaOhnealaneala yorum yazarken altta işaretler var ya üçgen içindeki ünleme tıklayınca oldu🤭