Hayallerhayatolsa Bulaşık yıkamak mutfak işlerim diğerlerini yaparım Zulüm sanki şuan bulaşık işi bana
Ozge_5555 Hayallerhayatolsa ütü Bulaşık Makinesi boşaltması Bide boş şeyleri doldurması yağ deterjan gibi iki dakikalık ama sevmiyorum
imaddesi Hayallerhayatolsa çamaşır katlamak ve yerleştirmek 😭 Ay bir şey keşfettim gri şeye tıklayın yazdığım yazı açılıyor 🤭😂
[silindi] Hayallerhayatolsa hiçbiri sevilmez ama en çok ütü sevmiyorum evlendiğimden beri doğru düzgün yapmadım mecbur kalırsam da sürekli söylenerek yapıyorum nefret
hepoyleolurzaten___ Hayallerhayatolsa ev işini komple sevmiyorum ben ev hanımı olmayı sevmiyorum çalışmayı seviyorum evde çok sıkılıyorum çocuklarımı büyütüp çalışmayı düşünüyorum
anonim96 Hayallerhayatolsa yapabilince hepsini çok seviyorum ❣️ çok şükür bin şükür herşeyi yapabilecek gücümüz kuvvetimiz var böyle düşünmeliyiz
maygirl Hayallerhayatolsa Foşur foşur bnyo yıkamak ve supurge tutmak dışında hic bişey sewmiyorum😂😂Eşim hallediyor genelde.Yada 1 de bi ablamız var düzenli gelir genel büyük temizliğimizi halleder sağ olsun.Dunyada iş olacağını bilseydim doğmadan önce ev işi yani red ederdim direkt😂
imaddesi NeclaLeylaCeydaOhnealaneala yorum yazarken altta işaretler var ya üçgen içindeki ünleme tıklayınca oldu🤭