NariNariKiminYari Kızlar eşimle 1 gün kalmalı eskişehire gitmeyi planlıyoruz. Güvenilir bildiğiniz konaklamak için bir yer var mı ? En son çıkan kamera haberlerinden sonra tedirgin olduk. Bir de gece eğlenmeye çıkabileceğimiz yerler var mı ?
Fbiopenthedoor NariNariKiminYari Otelin adını hatırlarsam yazacağım. Tuborg da çalışırken hep orada konaklardık. Adalarda ve güzel oteldi. Düzeltme; ada life 🩷
MamaUygarVibes NariNariKiminYari kuzum anemonda kaldık. Kahvaltısı fena değildi, ayrıca büyük bir havuzu vardı baya eğlenmiştik biz. Odalarıda temizdi💛
biimiyomyardimet NariNariKiminYari bizde bir geceliğine gitmiştik dedemanda kaldık, gayet güzel temizdi.
mutluannisbebis NariNariKiminYari hangover de güzel skyde üstü açık mekan yemek yemek için ama eğlence için benim tarzım değil. Piraye, mathilda oneririm eğlence icin
NariNariKiminYari Fbiopenthedoor gezilecek yerlere yakın mı bir de gece nereye gidebiliriz hemen bakayımm teşekkür ederimm 💕
Fbiopenthedoor NariNariKiminYari Otelin altında pub var kuzum. Varuna gezginede gidebilirsiniz. İki tane var. Biri adalar tarafında biri AVM tarafında. Gece kulübü için mekan isimlerini unuttum. Değişmiş bile olabilir çoğu🥹
NariNariKiminYari Fbiopenthedoor böyle çok serseri tiplerin olmadığı bir yer bulmak istiyorum. Eğlenmeye gidip kavga dönüş dönmeyelim 🥲 oraya da bakayım canım çok teşekkür ederim 💖
patlakprezervatif NariNariKiminYari adalarda meysaki diye bir mekan var. Fasıl geceleri yapılıyor. Gayet uygun orası bazı masalarda etini kendin pişiriyorsun ızgara var bazı masalarda sipariş veriyorsun hazır geliyor.
NariNariKiminYari MamaUygarVibes orayada bakayım ama hava ısınmaz herhalde biz gidene kadar bayramdan sonra ki hafta için düşündük teşekkür ederim 💖