forumgurmesi 1 yumurta omleti 1 kaşık tahin pekmez 1 tane patatesli mini börek 1 bardak karadutlu süt Kahvaltımız bu şekildeydi bizim bugün :)
tgcyi gizememre orasi oyle tabi bu sabah omlet yaptim degisiklik olsun diye ortalik ayaga kalkti yemedi🤦🏻♀️
[silindi] asilsmom_ yani ben hep yarı blw ilerledim tutabileceği bir şeyler eline ver kalanı sen yedir şeklinde. Sanırım 10 ay civarıydı çatal da vermeye başladım eline batırmayı gösterdim ondan sonra hep o da batırsın yesin bir yandan ben de yedireyim şeklinde ilerledim. Şimdi 16.5 aylık bazen hiç istemez benim yedirmemi kendi alır çatalını yer
eozlem gizememre 9 ay 11 günlük Kahvaltı Kıymalı yumurta, salatalık, kaşar, zeytin Öğlen Tarhana çorbası, yoğurt Akşam Ilık sulu bulgur pilavı ve cacık düşünüyorum
myavocado gizememre ben bazen dil peyniri ya da kaşar gibi eriyen bir peyniri tavada eritiyorum, üstüne yarım çay bardagi su ve yulaf unu ekleyip yumurta kiriyorum, mıhlama gibi oluyor. Seviyor hem de doyurucu oluyor.
aayyyssee gizememre bu tabak dünden muzlu pankek ve kahvaltılık zar zor bir buçuk pankek biraz peynir ve salatalık yemişti 🫠 Bu sabah sigara böreği yaptım kahvaltılık vs yer bi iki lokma,öğlene bulgurlu yoğurt çorbası var dünden akşama da köfte 🫶
caglanne aayyyssee pankek i tuttamiyorum ya cok oluyo genelde yumurta fazla gelmesin diye unu fazla koyunca nsnsnsn olcu verebilir misiniz ?
eozlem sevolin ben ilk başta sevmediği şeyleri sevdiklerinin içine katıyorum. Mesela labne çok seviyor kasiktaki labnenin üstüne minik zeytin koyuyordum 😅 makarna sevmiyor garip bir şekilde. Sevdiği çorbanın içine koyuyorum kaşıkla tane tane gidiyor arada 😁