gizememre [silindi] yok püre yapmadım hiç çatalla eziyorum hep artık akşam yemeklerini ezmiyorum küçük parçalara bölüyorum alışsın diye
gizememre Lolik ohhh afiyet olsun maşallah 🥰 benim ki küçük biraz yoksa ben de verirdim böyle şeyler 🥹
momas gizememre yaa ben makarna lütfenin pankek harcıyla yapıyorum clakaklaş ama şey yap yaa yumurtaya küçük havuç rendele azcık un at bir çimdikte karbonat hadi yallah al sana pankek kcslks
momas metemom_ aşkom şeyi de sever bak ben patates haşlıyorum sonra yumurta kırıp azcık kaşar rendeleyip tost makinesine yağlı kağıt arasında pişiriyorum öyle güzel oluyor ki yumuşacık @gizememre
hellobeybi gizememre günaydın🌸 domates, salatalık, peynir, tahin-pekmez, yumurtalı ekmek yedi benim kızım
Gzdnr17 gizememre güne yumurta ile başlıyoruz her gün 2,5 yaş ikizlerim 5 yumurta kırıyorum onu yiyorlar 3 saat sonra kahvaltı bugün mesela krep fırın mantar salatalık peynir zeytin İçecek vermiyorum iştahsızlık yapıyor Yemek sonrası veriyorum
gizememre Gzdnr17 biz de aynı muhakkak yumurta yiyoruz onu çeşitlendiriyorum genel de 🥰 afiyet olsun 🥰