Alpyigit3434 bı kaç yorumu ussten okudum sonuna gelmedm cvp yazmiyim diye…tecrübeyle sabit bı anne yaziyo bu cvp i size….ben 4 yaşında oğlumu umre dönüşü bı hoca vesilesiyle subyana yazdirdim ..bu hayatımdaki en doğru karardı ….değerler eğitimi peygamberler hayatı mulemmell dercede süre ve dualar(ki kendini sorguluyoraun bu yaşta ben nasıl bilmem diye) okuma yazma bilmeyen oğlum okuma yazmayı çözdü orada harika aktiviteler ingilizce ,arkadaş ortamı dini davranislar sofra tuvalet adabı ,,,,daha anlatamiyacagim kendi egitimimiz ceremiyecek bilgiler muhteşem öğretmenler merhamet dolu bı dünya insan…..ahhh o gunlerrr …oğlum 1.5 yılda Kur’an’ı Kerim’i hatmetti …şimdi 1 sınıfta sınıf birincisi öğretmenin gozbebegi …her akşam ödev defterine merhametli öğrencim benim iyiki bizimleain gibi cümleler yazılır….yaz okuluna göndermek istedim oda yazın burda deilim….keşke keşke keşke kurumumuzun 1 2 3 sınıfları olsaydı..hala görüşürüz dört gözle küçük oglumun büyümesini bekliyorum göndermek için……size gelen yorumları okumaya tenezzül bile etmedm hepsi önyargı…..emin güvenilir biryerse inanin hiç pişman olmiycaksiniz….benim çocuğum onlarla şekil aldi