Birbahargunu tu30 k2 formu yetişkinler için diye biliyorum ben kendim k2 formunu kullanıyorum ama bebeğime sadece D3 veriyorum
tu30 pimpiriklianne43 hayır doktor vermedi ben devlette doğum yaptım bebeğim doğduğunda k vitamini yapmamışlar o vitamini bebek vucüduna gerekli sanırım. Bir arkadaşıma da sağlık ocağı hekimi d3 k2 damla vermiş bende bilmiyorum kullansam mı
pimpiriklianne43 tu30 neden yapmamışlar bende devlette doğum yaptım ve yapmışlar onuda verdikleri aşı kartında yazıyor k vitamini yapıldı diye belki yapmışlardır eminmisin yapmadiklarina
onceuponatime_ tu30 bu arada bende şehir hastanesinde doğum yaptım bizim aşı kartımızda da sadece hepatit b yazıyor k vitamini aşısı olmalı mıymış ilk defa duydum
[silindi] tu30 bir yaşından küçük bebeğiniz için Ocean kullanmak istiyorsanız sadece D3 kullanacaksınız. D3 ve D3K2 arasında dozaj farkı var.
tu30 [silindi] anladım bu konudan bilginiz var galiba doktora danışmış gibisniz bebeğim 5 aylık eczacımızda kullanabilir demiş ama
[silindi] tu30 evet doktora danıştım ocean d3 400IU d3k2 1000IU. D3k2den tek fıs verdiğiniz zaman d3ün iki katından daha fazla d vitamini vermiş oluyorsunuz. Bebeğinizin bir yaşından küçük olduğunu bile bile D3K2 veriyorsa eczacıınızı bir sorgulayın.
tu30 Nacafa devlette yazmıyorlar mı bizim aşı kartında sadece hepatit yapıldı yazıyor ama o yapılsa yazmaları gerekmiyor mu