songulmira Kızlar ben düzenli olarak hap kullanıyorum korunmak için ama bugun hapım bitti ve biz de unutarak birşeyler yaşadık hamilelik ihtimali olmaz değil mi yarın tekrsr kullanmaya başlayacağım
Hatice7 songulmira gebelikler zaten hep bir gün atmayınca oluyor canım benim arkadaşım bu şekilde hamile kaldı ertesi gün hapı al ya da doğum kontrol hapı al bugün içmediysen hemen iç bence riske atma
ArsAyz songulmira Zaten bugün içmeniz gerekeni içmişsiniz neden korktuğunuzu anlayamadım. Ben 21’li haplardan kullanıyorum 7 gün ara verince bile koruyo 🤷♀️ Soruyu yanlış mı anladım acaba
Zeynonunmomu songulmira haplar günlük korur 24 saat yani o yüzden hergün düzenli alıyoruz zaten korunmasız ilişkiyse her zaman ihtimal vardır ertesi gün hapı alın derim
gezenlady ArsAyz merhaba bende 21 lı kullanıyorum gyno başlıyo başı,hap ilişkiden öncemi kullanılmalı , sonramı bır ay oldu ben kullanalı hamıle kalmadım,korkuyorum mesela oldukı içemedim o an saatler sonra içtim geç kalmıs olurmuyum
ziyangilbihter Hap kullanan hanımlar bugün aile hekimine sordum yan etkisi çok hormonları bozuyo çart curt dedi benim aklımı karıştırdı gerçekten öyle miiii
canpare1 ziyangilbihter doğum kontrol yöntemlerin hepsi öyle zaten spiral de aşırı kanama yapıyor vücudun uyum sağlamayabiliyor hormonları alt üst ediyo yumurtalığı baskılandığı için korunma iğnesi eğer ki troit gibi hormonal hastalığın var ise daha beter yapıyo sinirli bir yapın varsa ekstra sinir yapıp ödem yapıyo her yöntemin farklı etkisi var
forumgurmesi Hapları düzgün saatinde bile içseniz hapa güvenip içe boşalma olayı yapmamalısınız. Yani hapı unutmamış olsanız bile bu şekilde devam ederseniz hamile kalma ihtimaliniz var.
ArsAyz gezenlady İlişki öncesi sonrası değil her gün aynı saatte almalısınız. Arada 1 2 saatlik sapmalar sorun yaratmaz ama unutmak sıkıntı diyolar. Benim 2 3 gün unuttuğum oldu ama sorun olmadı şükür 😄
gezenlady ArsAyz hiç aynı saatte almıyorum ben ya ilişki öncesi yada sonrası alıyorum demkki saatıde varmıs dıkkat edimde patlıcam die ödüm kopuyor cok sagol
ArsAyz rana0234 Hapla hamile kalan var, 2 yöntem kullanıp yine hamile kalan var 🥲 Ben 2. yöntem kullanmıyorum ama kullananlar var tabiki