1kizannesi__ melekinci- izlemez olur muyum marsupilami hastasıydım çok sevıyprdum kardeşim sayesınde ızlıyordum oyuncağını bile almıştım 😂 pepeeyide çok ızledım caillou yu çok sevememıstım ızlemedım çok onu hepsını ızledım ama nerdeyse 😃
Redpepper 3 yaşına kadar hiç izlemedi, şuan belli çizgifilmler dışında izlemiyor , ege ile gaga izliyor genelde veya belgesel izliyoruz beraber. Hiçbir çizgifilme güvenmiyorum ben açıkçası farketmedğimiz nice tehlike olabiliyor
melekinci- 1kizannesi__ bende aldım oyuncağını hala saklı daha adını unuttuğum bir sürü çizgi film var 😂😂😂
balkizimcicekkiz anneann masa ile koca ayı, tom ve Jerry şirinler cocomelon bunları izletmem şuan 4 yaşına girecek paw patrol ,köpekcik pit ve ekibi , pepa ping ve barbapapa ailesi en çok izlediklerini bunlar
sofiasu biricikbebegim ay o çizgi film beni de rahatsız etti. Konuşma tarzı olsun içeriği olsun yok ağaçta sucuk yok tarlada uçak bilmem ne saçma bişey onu izletmem heralde hiç normal değil
1kizannesi__ melekinci- benımki saklı degıl maalesef saklamak ısterdım ama kardeşim ızın vermedı noldu bılmıyorum 😃 gamboller vardı ismini yazmayı unutmuşum ama paydo adında köpeği olan bir kız vardı falan 😃
Betulsark Cocomelon hiç izletmiyorum bide Little Angel mi ne var çok uyaranları var çok hızlı geçişli
melekinci- 1kizannesi__ Arthur vardı Johnny Bravo vardı yok bende saklı hala ama tipi nasıl olmuş ya 😂😂 ben seni çok sevdim ☺️
1kizannesi__ melekinci- o ıkısını ızlemıyordum ama bılmıyorum çok 😃 ay canım benım sagol bende öyle 🌸