aslaninannesi__ mizginelif çok iyi ilerlemişsiniz ya biz daha 4 aylığız, bende böyle devam etmek istiyorum
tahin 3kedili2bebekli valla sınırlı yaş diye ben ilkokulu kast etmiştim 3 bile değil ama bakalım koruyabildiğimiz kadar sizin dediğinizde çok mantıklıymış ama hiç öyle düşünmemiştim
3kedili2bebekli tahin hani aileyle sinema gecesi yapmak gibi düşündüm ben açıp karşılarına koyamam bağımlılığı destekler o ama 3 yaş aileyle oturup yarım saatlik çizgi film izlemek için etkileşim kurmak için çok güzel bir yaş değil mi 😍 deneme yapmayı düşünüyorum insanlar çocuklarıyla sinemaya gidiyor ya çok özeniyorum😍
tahin 3kedili2bebekli yaaa evet öyle düşününce bence de güzel özellikle seçim yapıp yaşına uygun ortam kurulur mısırıyla beraber misss bayılırım öyle aktivitelere 😻
mizginelif aslaninannesi__ Sizin bebiş baya küçükmüş zaten aman ekrana yeltenmeyin. İnanın isteyince oluyor. İlerleyebilirsiniz. Bazı yorumlarda ekransız büyütüyoruz diye “ ayy inanmayın öyle diyenlere “ diyerek kendini avutan çok insan var. Yaptığı yanlışı böyle düşünerek vicdan rahatlatmaya çalışıyorlar ama ekransız çocuk büyütülebilir bunun farkına varamıyorlar ne yazık ki.
cikolatahurma anneann kadın çocuğuma asla izletmem dediğiniz çizgi filmleri sormuş kimileri de TV izletmiyorum demiş tamam izletip izletmediğinizi mi sormuş hayret
gizem6767 yagmuryigitalp bende izletiyorum ama öyle çok degıl zaten azcık bakıyo sklyo hemen yanıma geliyor
210624 anneann 11 aylık oğlum var ve tv izletmiyorum İzleten kişiler de izletmeyin bence konuşma geriliği yapıyor Benim bi tane akrabamin oglu otizmli ve konusamiyor tv izlemekten öğretmeni yasak koymuş konuşmaya başlasın diye Şuan tv ve telefon yasak . Yinede siz bilirsiniz
SanJunipero anneann karışık parlak renkli, hızlı sahne geçişleri olan, hikayesinde tuhaflıklar olan, hipnotize edici görüntüler olan hiçbir çizgifilm
SistemYavasAmaCalisiyor yagmuryigitalp Neden hikaye olsun izletmeyen benim çevremde de çok kişi var. He ben izletiyorum kısa süre de olsa. sıfır ekran yapabilenlere de hayranım
SistemYavasAmaCalisiyor anneann maşa ile koca ayı izletmem. O nasıl asi bir çocuk ya hep bir isyan hep bir negatiflik. Niloya, blippi bi de teletubbies izliyor. Bunlarda zararlı bir nokta görmedim
anneann SistemYavasAmaCalisiyor ay sonunda posta doğru cevap veren teşekkürler bende bazı çizgi filmler olumsuz etki yaratıyor çocuklarda onu öğrenmek için sormuştum
hasan033 biricikbebegim yok olmadı ama oğlum benim biraz böyle üşengeç geç yürüdü geç konuştu bide arkadaşı yoktu önceki evimizde