kimbumadam Yasomesom çocuk doktoruna takipli doktorunuz kan değerlerine baksın Öyle psikolojik falan düşünmeyin , tamamen alışkanlıktan olmuş Bir kaç aya toparlarsınız Zor biliyorum ama abur cuburu tamamen kesin
Yasomesom kimbumadam takipli bir doktorumuz yok 1 ay öncesine kadar biberon bağımlılığı vardı şükür biraktirdim ama şimdide yemek yemiyor asla
livanurvealpinannesi61 kimbumadam size katılıyorum doktor bana abur cuburdan yemiyor demişti kestik düzeldi önce abur kesilmeli
kimbumadam Yasomesom Bizim doktorumuz meyve kuruyemiş için bile dedi ki elinde sürekli bir şey olmasın 3 ana öğüne odaklan Kaldı ki paket gıda tek başına iştahsızlık sebebi
SistemYavasAmaCalisiyor Antalya0703 bizim de boy kısa 80 cm 🥲 sizinki bir tık ilerideymiş bizden. Bizimki en azından sabah bişeyler yiyor az da olsa . Allah yardımcımız olsun
atlas3_6 Yasomesom boşuna gitme cnm benimd 16 aylık oğlum var aynı şeyi yaşıyorm makarna dışında bişey yrmiyor doktora gittim bana dediği şey ceza ver dedi yemek yemezsen meme de yok de dedi eğer yine yemezse üstüne gitme acıkınca mecbur yiyecek dedi
SistemYavasAmaCalisiyor Antalya0703 balık yağının jelibon gibi olanlarını denediniz mi? Şeker diye veriyorum. İştah açmıyor ama balık yemediği için vermek iyi olur diye veriyorum vitaminlerle götürüyoruz işi 🥲
Antalya0703 SistemYavasAmaCalisiyor canım balık yağını içiyo çok şükür şimdilik sorun yok sıvı olanı alıyorum möllers 8aydır içiyo ama diğer vitaminleri istemiyo çok nadir verebiliyorum doktorlarda sürekli vitamin yazıyo oğlan gelişmedikçe
livanurvealpinannesi61 Yasomesom valla siz bilirsiniz kuzeni de yese izin vermiyorum halasına da dedim onların yanında verme gösterme istiyorlar diye vermiyor artık oda
gamze28y Benım oglum da 26 aylık şuan boyu 84 cm 12 kılo yemesi normal kahvaltı yemek vs yer ama gelısımı gerıden gittiği için ıkı ay önce raporlu mamaya başladık faydasınj gördük belkı sıze de yazar yemeyen çocuk zor Allâh yardımcınız olsun