aslanaliciftc oğlum 2 yaşında ama aşırı hiperaktif çok ağlıyor çok dağıtıyor etrafı enerjisine yetişemiyorum ne versem eline atıyor dışarda beni rezil ediyor evde rezil ediyor oturup ağlıyorum acaba ben iyi bi anne değil miyim ?
01012024 aslanaliciftc hiç kendini sorgulama erkek çocukları öyle zaten 17 aylık oğlum aman Allahım iki dakika bırakmaya gelmiyor🤣🤣
asmingul487_ aslanaliciftc kızım bana illallah ettrms dusunun otobuste birileri yanimiza oturnca kalk diye agliyor anne sen otur diyor rezillik ki nasl rezillik hemen kendini yere atar illa onun dedigi olcak tuvalet eğitimine basladk bazen diorm tak bezi gttgi yere kadar cildiriyorm cisini kendisi dokmek istiyor vlla o kadar sey var ki artik anlatmaya yoruluyorm extra 3 aylik bebegm var ayvayi yemisim dislerm kirilack sikmaktan 🥲 sorun sende dgl bacim çocuklar cenevar olmus 😄😄
bebekgoktug aslanaliciftc valla bunu bende çok soru gülüyorum neyi yanliş yapıyorum diye 2 yaş 1 aylık oğlum var 😩 hiç mi yorulmazsın akşam kaçta yatarsa yatsın sabah 6 da uyanıyoruz. Bu sıralar herşeyi kendi yapmak istiyor bir de vurma ve cimcikleme huyumuz başladı dişlerini sıkıyor hıesını yenemiyor gibi kızdım güzelce söyledim yok olmuyor nasıl geçer hiç bilmiyorum
aslanaliciftc asmingul487_ 🤣🤣 benimki önüne gelen gidenin saçını çekiyor yani bende diyorum acaba ben mi ideal bir anne değilim
asmingul487_ aslanaliciftc evet benimki de kuzenini dövüyor esyalarini paylasmaz anlatmya çalışıyorum ama nafile 😄