quence ada00 doğum yapalı 1 seneyi geçmediyse normal ama 1 seneyi geçtiyse yerleşme kanaması olabilir
ada00 quence bir sene geçti 19 aylık bebeğim , ilkdefa böyle oldu adetim doğumdan sonraki 2 ayda başladı ve hep düzenlidir
quence ada00 yerleşme kanaması olabilir onun dışında yumurta çatlama dönemlerinde de bazen kanama görülüyor belki öyle bir şeyde olabilir stres olmayın stres olursanız adetiniz gecikir daha da stres olursunuz
pinar180 ada00 hamilesiniz büyük ihtimalle . Prezervatif patlak çıkmış olabilir yada kullanırken patlamışda olabilir. :/
ada00 aysebb uyandım Sabah ped koymuştum ped temiz leke falan da Yok ya bide kahve Pembe arasaydi dün ki leke galiba yerleşme kankasi bu ya kafama takılan bu kadar erken olması yerlesme kanamasının
Hry-ayhn26 Kullandın ilaçlar da düzensizlik yapabilir leke tarzı şeyler de üstüne görme olarak biliniyor
ada00 Hry-ayhn26 canım 10 yıldır kullanıyorum ben ilaç İlk defa oldu böle bişey ilaç etkisi değil yani
Hry-ayhn26 ada00 günü gelince yapın benim oğlum 1.5 yaşında şuan ben regl oldum bı sure sonra olmadım sonra sizin dedinuz gibi oldu regl oldum sandım ama üstüne görme imiş doktora gittimde kanda çıkmisti
ada00 Hry-ayhn26 bakin benim 19 Mayis adet bitisim yani 10 günü sonra 29 mayısta lekeler geldi şuan da var leke var planlanan âdet tarihim de 10 haziran yanı adetime 12 gün varken yerleşme kanaması olmaz dedi ebe , sizin de benim gibi mı oldu yanı
Hry-ayhn26 ada00 evet benim regl im.bitti iki hafta sonra lekelerim oldu normal adet günümde test yaptım hamileydim
pinar180 ada00 görümcem de adet olduktan 15 gün sonra lekenlenme gördü o ay adeti gecikti ve hamile çıktı . Test yaptı pozitif.
ada00 pinar180 yaa benim lekelenmeden fazlaca oldu bugün ya büyük ihtimalle değilm görümcenizn bir ped dolusu oldu mu acaba