aslikls Özel dikim, müslin/keten/organik kumaşlardan takımlar. 12-18 ay eğer bebeğiniz iri değilse normalse 18-24 de uygun takımın tanesi 100₺
simitayranseverim aslikls bu postu gördüğüme o kadar sevindim ki. Ben sizden birkaç parça kıyafet ayırtmıştım alacağım diye sonra telefonum bozuldu herşeyim gitti yeni telefon aldım yeni hesap açtım sizi daha bulamadım isminizi de hatırlayamadım. Durum bundan ibaret hakkınızı helal edin lütfen 🥲
aslikls Çizgili uzun kollu LCW 18-24ay 50₺ sıfır gibi Kiremit rengi özel dikim 18-24ay 50₺ sıfır gibi Beyaz olan 12-18 ay little gusto marka 50₺
aslikls acemianne___ merhaba gardrop hesabım var ismim aslidyilmaz fakat ilan açmadım alıcı çıkarsa ona göre ilan açacağım daha ekleyeceklerim de var buraya
aslikls Lcw hiçbir leke deforme yok içi yumuşak kumas eşofman rahatliginda pantolon 9-12 ay beden fakat bebegim iri olmasina ragmen 16 aya kadar giydi (13kilo) 50₺
aslikls Meri-Mel çok teşekkür ederim 💕 gerçekten çok indirdim fiyatları elimden çıkarıp ben de çocuklarıma bir şeyler almak istiyorum 🥹
wildwings09 aslikls cigit şortlu tulumlar ve müslin sarı tişörte talibim. Gardropstan alabilirim. Sarı tişörtün bedeni nedir?
ozlem5494 aslikls oğluma olsaydı hepsini alırdım gerçekten ilk defa bu kadar temiz 2. el kıyafetler görüyorum hepsi yeni gibi maşallah çok güzel kullanmışsınız 🌸
asliica123 Kıyafetler çok güzelmiş. Gerçekten temiz ve yeni duruyorlar. Oğlum olsa degerlendirirdim mutlaka. Hayırlı bol kazançlar ❤️
aslikls wildwings09 sarı tshirt de 12-18 ay bebeğiniz iri değilse 24 aya kadar olur 💕 Eğer alacaksanız ilan açayım mı? Bu arada Ankara’da yaşıyorum eğer şehir olarak uyuyorsa
aslikls masterchefiniz bence çok mavi ve erkek kesimi gibi olanlar haricinde olur ☺️ eğer içinize sinen varsa değerlendirebilirsiniz 💕