asliica123 Kıyafetler çok güzelmiş. Gerçekten temiz ve yeni duruyorlar. Oğlum olsa degerlendirirdim mutlaka. Hayırlı bol kazançlar ❤️
wildwings09 aslikls cigit şortlu tulumlar ve müslin sarı tişörte talibim. Gardropstan alabilirim. Sarı tişörtün bedeni nedir?
aslikls wildwings09 sarı tshirt de 12-18 ay bebeğiniz iri değilse 24 aya kadar olur 💕 Eğer alacaksanız ilan açayım mı? Bu arada Ankara’da yaşıyorum eğer şehir olarak uyuyorsa
aslikls masterchefiniz bence çok mavi ve erkek kesimi gibi olanlar haricinde olur ☺️ eğer içinize sinen varsa değerlendirebilirsiniz 💕
3erkekannesi__ Hepsi çookk güzeller 6 aylık ikizlerim var kıyafet ihtiyacı çok oluyor 😅hepsini alsam ne kadar dersiniz acaba
3erkekannesi__ aslikls Ankara’da yaşıyorum dediniz hangi semtdesiniz bende ankaradayım yakın olursak elden de alabilirim
aslikls esar3142561 anlatandayım üzgün olan elden alabilir ya Gardrops uygulamasından satış yapıyorum
OLaaBalito_ aslikls 3-4 yaş olsaydı ilk beş foto yu kesinlikle alırdım bu kadar temiz ve güzel olması maşallah hayırlı satışlar. 😍
aslikls 3erkekannesi__ Cevizliderede yaşıyorum Balgat ile Dikmen arasında ama sık sık Keçiören’e gidiyorum eğer uygun olursa oralardan da verebilirim ya da mesela pazar günü eryaman tarafına gitme durumum var
ozlem5494 aslikls oğluma olsaydı hepsini alırdım gerçekten ilk defa bu kadar temiz 2. el kıyafetler görüyorum hepsi yeni gibi maşallah çok güzel kullanmışsınız 🌸