edamirasoker 5 aylık kullanmak istiyorum kullanan varmı (Lütfen yok şöyle zararlı yok böyle kötü diyenler yormasın kendini
Kuzularinanasi edamirasoker zararli oldugunu bilmeyen yok.bile bile kullanmak istemek de … siz bilirsiniz tabi ama burda bunu önerecek kimse yoktur diye dusunuyorum.
Dmtt06 edamirasoker pirinç unu yerine organik kaşık mamaları kullanabilirsiniz ben bir süre kullandım akşam yatmadan
Mammamiaa_ edamirasoker ben tam pirinç unu alıyorum muhallebi yapıyorum diğer pirinç unu markette var
Dmtt06 edamirasoker doyuruyor en azından ama benim kızım çok iştahsız olduğu için kiloyu takip edemedim
bekt55_ edamirasoker 5 ay 17 günlük pirinçli kaşık maması var hipp onu kullanıyorum muhallebi yapıyorum içinde meyve veya sebze koyuyorum
bekt55_ edamirasoker edamirasoker benim kızım 5 ay kontrolünde 8700 kg Haziran’da bakarız ne kadar oldu
MayaliHamur edamirasoker pirinç unu besleyiciliği yok ama evet kilo aldırıyor.. 🙂 sağlıklı hale meyvelerle vs getirebilirsiniz( madem anne sütü almıyor ve mama almıyor) bu durumda yorum yapmak bana düşmez.. sorunuzu cevaplamış olayım dedim 🙂
edamirasoker bekt55_ mama da içiyormu anne sütü ya da benim kızımda mama reddi var anne sütü almıyor kaç saate veryorsınuz Hangi marka kullanıyorsınız günde kaç öüün veryorsınuz
livanurvealpinannesi61 bekt55_ 5 ay için kilosu fazla dikkat edin bence 1 yaş kilosuna yaklaşmış nerdeyse