tospikannesi_ Kızlar Adidas Samba alacaktım. Ama yine almadan önce sorayım dedim hem çok rahat hemde herşeyin altına şık durabilecek spor ayakkabı öneriniz var mı ???
tospikannesi_ tahin ayak numaram büyük değil 37 hatta converse lerde 36 🤣 ama rahat edemiyorum ya neden bilmem😔
tospikannesi_ NariNariKiminYari evet normalde hep o tarz giyerim hatta ikisi arasında çok kaldım bu sefer biraz daha düz taban birşey olsun istedim. Ama hala kararsızım New balance de çok güzel
NariNariKiminYari tospikannesi_ düz taban nb 480 var bende. Air force çok kalitesiz her yıl yenisini alıyorum diye almıştım baya sağlam çıktı 2 yıldır benimle 💕
tospikannesi_ Birkizannesi123 süperstar kullandım rahat edemedim nedense ben . Ama New balance aklımda çünkü hep o tarzda giyerim. Ama bu sefer değişiklik olsun kibar olsun samba alayım dedim
tospikannesi_ NariNariKiminYari düz taban istemiyorum. Nb çok beğeniyorum ama bu sefer samba mı alsam dedim bilemedim
tospikannesi_ Nacafa yaaa hep o tarz giyiyorum bu sefer samba olsun istedim ama aklımın bir köşesi hala nb 😔
Nacafa tospikannesi_ ben samba kullanmadım modeli beğenmiyorum diye rahatsiz bir ayakkabıymış instagramda bir iki defa denk geldim içine ekstra tabanlık ekliyorlardı ayağa vurmasın diye
defnevedoruk tospikannesi_ sambayı aldım 1 kere 15 dakika giydim ve aylardır dolapta duruyor aşırı ayağımı vurdu
NariNariKiminYari tospikannesi_ düz taban istiyorum dedin diye 480 önerdim samba da düz taban 🩷 ben karışık kullanıyorum düz tabanda giyiyorum 9060 ta giyiyorum 🥰