kurufasulye kizlar 28 subatta dogum yaptim ama ben dogum yardimi basvurusu yapmadim suanda da yapamiyorum. ilk bir ay mi basvuru yapmam gerekiyordu yoksa suanda da yapabilir miyim?
mirgulak kurufasulye Nisan ayında başvuru açılmıştı o zaman başvuru yapsaydınız şayet şuan alırdınız ama bugünden ıtıbaren yaparsanız bı daha ki ay alırsınız ama gerıye dönük alır mısınız onu bılemıyorum
koruk kurufasulye başvuru yapabilirsiniz fakat geriye dönük alamazsınız diye biliyorum nisan ayında ilk acıldıgı gibi yapsaydınız geriye dönük alırdınız
hepyerdeyizz kurufasulye sun yaparsaniz doğumdan kaç ay geçtiyse onun parasını alırsınız ilk doğum değilse ilkse tek seferlik 5 bin alirsiniz
cihanm koruk bence onunla alakası yok e devlette ne zaman doğum yaptığı falan görünüyor ve ona göre kaç aylık ise bebek ona göre parayı yatırıyorlar
Hvvmirac hepyerdeyizz herkese mesaj gelmis bende 2 mayisda yaptım başvuru kızım Nisan doğumlu fakat bana mesaj gelmedi yatmış mıdır para
buket61_ Hvvmirac bankaya gitmedim atm den bakmak istedim onu da referans numarası istiyor onu nerden bulcam anlamadım
Sizden-biri kurufasulye hayır yapılıyor ilk bebek için ilk 12 ay sonki bebekler için 5 yık boyunca başvuru yapabilirsiniz