Zynp-61 ilknurakb uygulama çöktü sanırım şu an herkeste sorun var aynı şeyi söylüyor herkes ama halk banka kimliğinizle gidin yattı büyük ihtimalle
beyaz1 Zynp-61 e devlette kayitli dgil diyo 😂 allah askin bacim sen bi konu ac bunu anlat bizde bi aydınlanma yasayalim sen biliyon anlat bacim bize kurtar bu dertten 😂😂😂
Zynp-61 beyaz1 canım ben sana şöyle diyim sen kimliğini al yarın halk bankasına git büyük ihtimalle çok yüklenme olduğu için uygulama çalışmıyor anladığım kadarıyla ya da yarın sabah tekrar dene yine olmuyorsa en iyisi banka ya gitmek
Zynp-61 asao çalışma ile ilgisi yok ocakta doğum yaptığı için bu aya kadar olan doğum paraları yatmış belli ki 3. Çocuğu
asao Zynp-61 ya bende subatta yaptim yok subattan beri kac defa basvuru yaptim.hala devam ediyor yaziyor hic bir parada almadım henüz 3 aydir
bebegim196_ asao peki 20 bin alanlar nasıl alıyor onu anliyamadim ben hani sadece 2025 doğumlu olanlar için verilcekti 3 çocuğu olan nasıl o kadar alabiliyo sonuçta onlar 2025 doğumlu olmuyor ama
Niyesordunbucevabi asao hayır canım çalışmıyorum Ocak ayında 3.bebeğimi doğum yaptım geriye dönük 4 aylık yatırdılar zaten öyle dedi CB toplu yatırcaz dedi
asao Niyesordunbucevabi peki odemeyi nerden aldin veya nerden odeme oldugunu goruntuledin bende bakiyim
anneyimmmben asao kız sen iyi misin 😀 ocakta dogum yapmış mayısa kadar 4 ay oluyor 4*5000= kaç eder hesapla 😀 c
asao anneyimmmben bacim dur 2 cocukla beynim.oynamis bende.diyorum tek seferde nasi almis burayi kiizz halimdem anlayin okuduğumu anlamadim 😁😁😁
Sunseet anneyimmmben benimde ikinci çocuğum ocakta doğdu şimdi bana yatarsa da geriye dönük 6 mı yatması gerekiyor 1.500 den
Zynp-61 gulpe canım uygulamada sorun var bence yattı herkesin parası halk bankasına kimliğinizle gidin
teacherikizannesi bebegim196_ 3. Ve daha fazlası çocuk için her ay 5 bin toplu ödeme olduğu için fazla oldu
Zynp-61 bebegim196_ canım 2025 den önce doğan çocukları da sayıyorlar mesela benim kızım 2020 doğumlu ona para almıyorum ama oğlum 2025 Mart doğumlu ikinci çocuğum o yüzden her ay 1500 alacam