eflinn2412 M-V-S868820 mor şampuan küllü yapar arkadaş zaten küllü olmasından şikayetçi kullanırsa daha da külleşir
hollylolly kupakizi_ teşekkür ederimm ama buradakinden daha koyu ve küllü görünüyor yaşımı ilk defa bi saç büyüttü ve hiç canlı durmuyor cidden yoksa tertemiz açıp boyadı yakışana da gayet iyi gider, bi kaç yıkamaya güzel bi sarıya döner mi onu merak ediyorum
kupakizi_ hollylolly birkaç yıkamaya dönmez maalesef. Ama zamanla kesinlikle akıyor. Ben de hep sarı ve bu tonları kullanırım. hemen kendi kendine akmaz. Başka bir işlem var mı akması için bilmiyorum üstte kalsın :)
Mcnkarsel hollylolly bu küllülük kalmayacak merak etmeyin. Sakın mor şampuan da kullanmayın. Ben kuaförlerin bu ayarsızlığu yüzünden kendim sarıya boyuyorum artık. Hem saçlarımı mahfedelerdi hemde yaşımı büyütürlerdi saçma sapan tonlarla
dortcocuklu3 hollylolly bence kendiniz külsüz açık sarı kutu boya alıp boyayın o zaman toparlar bence tekrar açıcı vurmayın yoksa kopar
hollylolly kupakizi_ evet zamanla benimde sarılarım hep değişiyordu hatta uçlara doğru çok iyi renk oturmuştu ama hiç bu kadar küllü kullanmadığım için kara kara düşünüyorum😅
melike_027 kupakizi_ bir ayda akma yapar mı bende bu hafta dipten böyle platin yapacağım bir aya dibim gelir mi ?
eflinn2412 hollylolly bir kaç yıkamaya küllü rengi akar olmadı üstüne bir kaç ton koyulukta tekrar sarıya boyatın ama yeşillenme olurmu onu bilemedim
hollylolly eflinn2412 bi kere yıkayıp duruma göre kuaföre gitsem düzeltse daha mantıklı olur galiba :/
miraclemagnet hollylolly bence de hiç ellemeyin ben on yıldır sarıyım, akıtabiliyolar boyaları kuaförler ve saçınız çok güzel duruyo ben küllü seviyorum baska bi ısıkta foto atarsanız daha net görürüz ama bence baya güzel duruyo
kupakizi_ melike_027 saçınızın ne kadar hızlı uzandığına bağlı o. Yavaş yavaş ilk yıkamadan itibaren mor şampuan kullanılmıyorsa bu gri saç akar ve sarı olur.
hollylolly tombikinannesi formülü vereyim igora açıcıyla açtı 9.21 ve 10.21 karıştırdı boyadı buyur hayalini gerçekleştirebilirsin😂😂
Aria4 hollylolly ne kadar sık yıkar maskelerseniz okadar akar muhtemelen 10.21 fazla kaçmış ama çok güzel ve temiz olmuş
Kitsu Beyaz sabunla yıkayın saçınızı akar küllü kısmı ama kül gidince açtığı ilk sari kalacak yumurta sarısina dönebilir beğenmeyebilirsiniz. O yüzden genelde insanlar mor şampuanla küllük Katmaya çalışıyorlar
elifkesim Saçlarınız çok güzel görünüyor benceee💖 ben yıllardır sarı kullanıyorum bir türlü bu kadar soğuk tonlar yapamadılar. Tonerler var saç için isterseniz deneyin sıcak ve soğuk ton veriyor
hollylolly Mcnkarsel akacak ama bebek gibi bi sarıya dönecek mi işte o meçhul nasıl bişeye dönecek ondan korkuyorum ya