Mehmetereninannesi EsilaMiracAyazEren_Moms devam ediyor yazısı olabilir gidip Halkbank’tan çekebilirsiniz
EsilaMiracAyazEren_Moms Mehmetereninannesi bende devam ediyor yazısı var, az önce de aradım haziranda yatacak dediler. Ondan önce de bi nisan bi mayıs dediler, direk halkbanktan mı çekiliyor
Mehmetereninannesi EsilaMiracAyazEren_Moms Çekilmiyor vezneden gidip imza atıp ona göre kendileri veriyor
elisaasil Mehmetereninannesi 2025 de Mart ayında doğum yaptım tek seferlik 5000 tl mi alıcam. Ama 2022 yılında doğan bi kızımda var nasıl olucak acaba sizin nasıl oldu
alya3 Mehmetereninannesi Ocak 10 da doğum yaptım.kac aylık ödeme alacağım siz ne zaman başvuru yaptınız
kaandurumoms Mehmetereninannesi 29 nisanda doğum yaptım devam ediyor yazıyor ama mesaj gelmedi alabilir miyim? Birde kaç aylık alacağım 2. Çocuk
Mehmetereninannesi kaandurumoms ikinci çocuk olduğu için her ay 1500 TL alacaksınız ben de devam ediyor yazıyordu gittim verdiler parayı
ikibaloglanannesi elisaasil size 2 aylık ödeme yapılır nisan ve mayıs şeklinde sonrasında her ay 1500 alıyorsunuz Ben ikinciyi Nisan’da doğurdum 1500 aldım Mayıs ayı ödemesi.
Mehmetereninannesi elisaasil ikinci çocuk olduğu için eğer 1500 TL alacaksınız gittiğinizde 3000 TL verirler geçmiş ayları da verirler yani
Seda-lina ikibaloglanannesi bu 1.500 ü her ay mı alcaz peki bilginiz varmı. Benim ilk cocuk 2020 2. Cocuk 2025 doğumlu
Mehmetereninannesi ikibaloglanannesi her ay 1500 TL alırsınız zaten Nisan’da doğmuş gittiğinizde 1500 TL verirler