hemsire-anne- Mehmetereninannesi niye 3 aylık aldınız peki mayısın ki yatmıyor mu subat mart nisan olarak aldınız
Mehmetereninannesi ikimelekannesi24 yani sistemde benimki devam ediyor olarak görünüyor ama bankaya gittiğimde çektim mesaj da geldi bilemiyorum
Mehmetereninannesi gozdenur98 tamam daha yeni doğum yapmışsın bundan sonraki ay yatar size bence biz Nisan’da başvuru yaptık doğumda şubatdaydı çünkü
nys Mehmetereninannesi bundan sonraki aylar nasıl ödeme yapılacağı belli deil miymis ? Halkbank kartı almalı miyiz bilgi verdiler mi
Mehmetereninannesi nys yok referans numarası gelecekmiş diğer aylarda büyük ihtimalle bankadakiler de bilmiyordu TÇ kimlik numarasıyla çekilir dedi karta gerek yok dedi
elnare952_ Mehmetereninannesi ben 1 ocak doğum yaptım mesaj gelmedi daha mesaj gelmeden çeke bilirmiyiz
Mehmetereninannesi bilgekagan bence sen de üç aylık alırsın Ne kadar yattığını bilemem çünkü kaçıncı çocuk onu bilmiyorum
Mehmetereninannesi -RabiAhsen- evet sadece anne alabiliyormuş Örnek veriyorum eşiniz sizin kimliğinizle gitse öyle de verilmiyor sadece anneye veriliyor sadece annenin imzası telefon numarası TC‘si lazım
Mehmetereninannesi bilgekagan hayır sadece kimlik Orada da telefon numarası isim soyisim imza üç kağıda imzalatıyorlar Aynı kağıtları dekont olarak size de veriyorlar