Zynp-61 nilimherseyim çocuklara girin hangi çocuğunuz için başvuru yaptıysanız onun üstüne tıklayın ödeme bilgisi yazıyor
Zynp-61 nilimherseyim uygulamayı yükleyin e devletten çocuk ekle yazıyor tıklayın sonra hangi çocuğunuz için başvuru yaptıysanız ona tıklayın ödeme bilgisi yazıyor oraya tıklayın çıkıyor
guldeniz16 Shylaaaa ekle ye basıp ekliyorsun sonra ödeme listesi diye bir buton çıkıyor tıklıyorsun görüyorsun yatıp yatmadığını
guldeniz16 Ben sigortalı çalışanım doğum iznindeyim 1,5 ayda devletimiz 30 bin yatırdı acaba yanlış mı yatırıyorlar bana çok geldi bilemedim halen beklemede olan ödemeler var inşallah pardon panpa deyip geri istemezler :))
OLaaBalito_ guldeniz16 2022 toplu 25 bin almıştım yanlış hatırlamıyorsam normal yani doğum izninizin 4 aylık süreci 🧐😁
tubasavut guldeniz16 bende sigortalı izne ayrıldım 4 aya 60 bin aldım toplamda sizinki güncel maaşla yatmıştır benimki 2024 sonuydu yarı 2025 yarı 2024 maaşı ile aldım.
Dilaradeniz nilimherseyim hayatım bende öğlen çektim şuan baktığımda da devam ediyor yazıyor yarın gidip çek paranı
eyll_13 serpoo e devlet çocuk ekle butonu çıkıyor ekle diyorum ama kayıtlı çocuk bulunmamaktadır diyir böyle olan oldu mu nasıl çözdünüz
385198 eyll_13 Benim de aynısını oluyor Çocuk ekledim, ödeme bilgileri diyorum Kayıtlı çocuk bulunamadı yaziyor