ESRA_282 elfmrl123 maalesef cnm bende 3 ncu çocuğumu haziranda doğurdum 2024 te bende alamıyorum çok saçma
aytenlikadin ESRA_282 gerçekten çok saçma 2 tane cocugum üst üste oldu onlara alsam nolurdu ki çok büyük bi katkısı olurdu devletin malum 3 cocukla gecınmek zor ama şarta bak ben sımdı 3 cocuk doğurdum alamıyorum yardım falan :)) 4 cocugu devlete guvenerek asla yapmam 5 bin için kıme yetecek :)
agsss ary2_7 bana yatmış srkadaslar Halk bankasından kimlikle alicaz parayı 1500 TL benim ikinci evladm
yildizztozu 2737382937 benim adresim olduğum yerde değil doğduğum yerde gözüküyor bence onunla alakası yok
gezenlady zeynep1401 nerden başvuruyoruz benim bir sene oldu dogum yapalı ama ben ptt para almadım bı yere basşvuruda yapmadım acaba verırlermi hala
zeynep2205 Bende 1 ocak da doğum yaptım hala devam ediyor yazıyor sabah da mesaj gelmiş talebi kabul olanlar halk bankasından çekecek diye ama benim kabul olacak mı olmayacak mı bilmiyorum
gezenlady zeynep1401 benım bahsettigim dogum parası 800 tlmı neydı yardım parası dıyemı geçiyo bılmıyorum
zeynep2205 24sevim 7 nisan da bizzat bakanlıktan yapmıştım sonra mesaj geldi yönetmelik değişti e devletten tekrar başvuru yapmanız gerekiyor diye ona da 19 Nisanda yaptım başvurular açılır açılmaz yapmıştım yani
ozgmom 24sevim 3 kez yaptım her birinde iptal oldu başvurum nisan ayında iki kez mayısta bir kez yaptım
onceuponatime_ Nisanda doğum yaptım sabah mesaj geldi bende bankaya gittim talep devam ediyor yazmasına rağmen bende aldım parayı arkadaşlar fırsatı olan bankaya uğrasın alsın muhtemelen mesaj gelenlere yatmış paralar
srybny zeynep2205 bende şubat ayında doğum yaptım henüz bir yere basvuru yapmadım e devletten de 300 tl gibi bi rakam cıkıyor basvuru yerinden bunla ilgili bilginiz varmı
zeynep2205 Bir de arkadaşlar ilk çocuğu olup da parayı çekenler 5 bin mi aldı yoksa daha az mı ilk çocuk için tek seferlik 5 bin diyordu