pinaraksu 13 ocakta doğum yaptım ikiz bebekler, eailem.gov da hala devam ediyor yazıyor. İlköğretmenim ailem uygulamasında da nerden bulacağımı göremedim bu şekilde olup alan var mı? Yani sayfada devam ediyor yazıp parasını alan
teacherikizannesi pinaraksu bnm de ikiz şubatta doğum yaptım. Devam ediyor yazıyor ama mesaj gelmedi. Halk bankası bulunduğum ilçede yok yarın gidip bankaya sorcam artık
27ikizlerinannesi pinaraksu bende ocak 28 ilk ikizlere dopum yaptım başvuru sonucu hala devam gözüküyor bankata vs sormadım benim kuzenime ASHB den msj gelmiş bna gelmedi
Duyguunlu mcaglayan evet bana da mesaj gelmedi sistem yoğun olunca bence gelmeyişi ben öğlen mesai başlayınca halkbankasına gidip aldım paramı
27ikizlerinannesi kader_44 E devletten doğum yardımı yaxıyorsun tıkladığında seni aile.gov.tr ye yönlendiriyor ordan başvuruyorsun biz şahinbeyiz uygulamasındanda tapabilirsin aynı yere yönlendiriyor
ceylinn19 Kızlar bende 28.05.2025 5000 olarak gözüküyor ama gittim şifre istedi şifre gelmedi nereye geliyor çekemedim
2cennetmujdem Gokceninannesii ben uygulamayı indirdim e devletten çocuk için ekle diyorum ama çocuk gözükmüyor diyor, ikinci çocuğumu 5 Mayıs ta dogurdum