asao gunesedda banada reddedildi geldi açıklamada baska bir talepten faydalanmistir yaziyodu sonra ise silindi o yazi kendi kendine
Duyguunlu asao martın 20 sinde doğum yaptım ikinci çocuğuma başvurular başladığında e devletten başvurdum bugün de ödemeleri başladı 3 bin tl aldım iki aylık yatırılmış galiba
Duyguunlu mcaglayan evet bana da mesaj gelmedi sistem yoğun olunca bence gelmeyişi ben öğlen mesai başlayınca halkbankasına gidip aldım paramı
obiranne1 Duyguunlu bende Mart 20 de yaptım fiyatları açıklandı yazıyor sadece anlamadım mesaj geldimi sana
pinaraksu 13 ocakta doğum yaptım ikiz bebekler, eailem.gov da hala devam ediyor yazıyor. İlköğretmenim ailem uygulamasında da nerden bulacağımı göremedim bu şekilde olup alan var mı? Yani sayfada devam ediyor yazıp parasını alan
teacherikizannesi pinaraksu bnm de ikiz şubatta doğum yaptım. Devam ediyor yazıyor ama mesaj gelmedi. Halk bankası bulunduğum ilçede yok yarın gidip bankaya sorcam artık
27ikizlerinannesi pinaraksu bende ocak 28 ilk ikizlere dopum yaptım başvuru sonucu hala devam gözüküyor bankata vs sormadım benim kuzenime ASHB den msj gelmiş bna gelmedi
27ikizlerinannesi kader_44 E devletten doğum yardımı yaxıyorsun tıkladığında seni aile.gov.tr ye yönlendiriyor ordan başvuruyorsun biz şahinbeyiz uygulamasındanda tapabilirsin aynı yere yönlendiriyor