barbieeemom ary2_7 yaaa 1 yılla kacirmisim 🤣🤣 Tek seferde mi veriliyor ne kadar oluyor bir de miktarı ?
2bebelimom_ barbieeemom bende bir haftayla kaçırmış oldum aralık sonu annelerine hakaret gibi . Allahtan çok para değil😂
onceuponatime_ Mesaj gelip gelmemesi bir kıstas değil sanırım arkadaşlar.Yani mesaj gelmeyip alan da olmuş postların birinde gördüm.En sağlıklısı gidip bankaya sormak
ozlemtkts lyla65 ben memurum ilk çocuğum oldu mart ayında. Mesaj geldi bugün bankaya gittim sordum havuza para yatırıldığını orda isminiz olup olmadığını kontrol ettiklerini söylediler. Benim adım görünüyordu ben çektim 5000 tl
lyla65 ozlemtkts teşekkür ederim. Eşim mmeur başvurum silindi sandım. Yarın bankaya gideceğim bayram öncesi çocuklara birşeyler alırdım iyi olurdu.
gulcem53 Şimdi ben anlamadım 3 çocuğu da 2025 ten sonra doğuranlar mı 5000 lira alacak? Mesajlar çok karışık ve birbirine girmiş
ozlemtkts lyla65 uğrayın mutlaka. Bankadaki memur ilk etapta göremedi benim ismimi. Sonrasında ne kadar yatması gerektiğini sordu ve gelen mesaja da bi baktı sanırım emin olmak için. Sonrasında buldu ve ödemeyi yaptı
gulcem53 Ayrıca bu yasa çıkmadan önceki 600 TL lik doğum yardımı ne olacak, onu çekenler şimdi bizden şanslı mı oldular?
OLaaBalito_ guldeniz16 2022 toplu 25 bin almıştım yanlış hatırlamıyorsam normal yani doğum izninizin 4 aylık süreci 🧐😁
miranoznur150_ Ben 20 nisanda dogum yaptım mesaj geldi uygulamayı yükledim ama e Görünmedi eşime yatmış sizde görünmüyorsa eşinizin uygulamasından bakın
glbyzynbrn EsilaMiracAyazEren_Moms nereyi ardınız acaba ben şubat doğum yaptım martta başvuru yaptım daha emzirme parasıda doğum parasıda yatmadı. Sürekli sistem yoğun falan diyor yada hata veriyor
babysedo zeynep1401 ben 3 martta doğum yaptım da bir yere başvuru falan mı yapılıyor hangi uygulama nasıl başvuru yapılıyor biraz bilgilendirir misiniz süreçle alakalı