Sizden-biri Helincik her ay 1500 bu sefer toplu para alırsınız ilki nisan mayıs ayı için ben martta doğum yaptım martın sonu toplu 3 bin aldım
asao Sizden-biri ben subatta dogum. Yaptim 20 nisanda da 2 defa basvuru yaptim e devletten ama eski telefon numaran kayitli mesaj vs gelmedi sizce banada yatmismidir benim 2. Bebegim bu arada
Helincik Sizden-biri ben toplu almadım malesef. Nisan 2 de doğum yaptım. Ve bana sadece 1500 verildi.
aysegulceren beybitolat nasıl mesaj geldi ne dıye çektiniz bana da bugun geldı halk bank dan mı çektiniz aceba
Bussskk hayaljm91 neye göre yatırıldı çok merak ediyorum Nisan’da dogurana yatmis Şubat’ta doğum yaptım ve 12 Nisan’da basvuru yaptım ama mesaj dahi gelmedi
asao Bussskk ayni durumdauiz bende subat 20 dogum yaptim 20 nisanda basvuru ne mesaj geldi ne bisey direk bankaya gitmek lazim
lyla65 Neden başvuru yapmak gerekiyor ki o da başka konu insanların durumu zaten iyi değil ufakta olsa bir destek verecek kırk takla attık ben de başvuru bile görünmüyor daha önce devam ediyor diyordu. bir kutu mama iki paket bez verdiği de neyse
1aslhn lyla65 O kadar haklı bir yorum ki .. Hepimiz hastaneden doğum yapıyoruz evlerde doğum yapan binde birdir zaten sistemde kayıtlı değilmiş gibi başvuru ile uğraştırıyorlar.
barbieeemom ary2_7 yaaa 1 yılla kacirmisim 🤣🤣 Tek seferde mi veriliyor ne kadar oluyor bir de miktarı ?
2bebelimom_ barbieeemom bende bir haftayla kaçırmış oldum aralık sonu annelerine hakaret gibi . Allahtan çok para değil😂
onceuponatime_ Mesaj gelip gelmemesi bir kıstas değil sanırım arkadaşlar.Yani mesaj gelmeyip alan da olmuş postların birinde gördüm.En sağlıklısı gidip bankaya sormak
ozlemtkts lyla65 ben memurum ilk çocuğum oldu mart ayında. Mesaj geldi bugün bankaya gittim sordum havuza para yatırıldığını orda isminiz olup olmadığını kontrol ettiklerini söylediler. Benim adım görünüyordu ben çektim 5000 tl
lyla65 ozlemtkts teşekkür ederim. Eşim mmeur başvurum silindi sandım. Yarın bankaya gideceğim bayram öncesi çocuklara birşeyler alırdım iyi olurdu.
gulcem53 Şimdi ben anlamadım 3 çocuğu da 2025 ten sonra doğuranlar mı 5000 lira alacak? Mesajlar çok karışık ve birbirine girmiş
ozlemtkts lyla65 uğrayın mutlaka. Bankadaki memur ilk etapta göremedi benim ismimi. Sonrasında ne kadar yatması gerektiğini sordu ve gelen mesaja da bi baktı sanırım emin olmak için. Sonrasında buldu ve ödemeyi yaptı
gulcem53 Ayrıca bu yasa çıkmadan önceki 600 TL lik doğum yardımı ne olacak, onu çekenler şimdi bizden şanslı mı oldular?