SanJunipero ZeydsMom korkma korkma hemen mastit olmazsın sıcak duşa gir hemen arkasına sağ daha çok süt çıkar
ZeydsMom SanJunipero diyorsun? Google beni oyle bi gomduki esimi de strese soktum 🤣 eve erken geliyor ki dus alayim 🤣🤣🤣
ruzqarqulu ZeydsMom çok 💐 geçmiş olsun 💐 deneyin kesinlikle . Masaj modu da iyi gelebilir o modda önce rahatlatırsınız sonra sağıma geçersiniz.
ZeydsMom ruzqarqulu oyle bi moduda mi varmiis? Ay merak ettim siparis veriyim o zaman . İnsallah ise yarar tesekkur ederim 🌸
Blackcloud ZeydsMom Canım mastit olmuşsun, süt birikmiş yani göğsünde. Göğsünü sağmaya çalış, bol bol emzir birde duşta suyun altında kanallar açılabilir suyun altında da elinle sütü akıtmaya çalışabilirsin.
ZeydsMom SanJunipero ya bi guluyo bi kaciyo kendini geri cekiyo. Bazen oksuyo sacini sonra bakiyorum uzerine cikmaya calisiyo eziyo 😄 yani bilincli mi yaoiyor yoksa bilincsiz mi orasini anlamiyorum hala. Ama o aglayinca bu guluyor 😁😁 bide gelip beni cekistiriyor ona bakmayayim diye. Kiskaniyo galiba azicik
tgcyi ZeydsMom oyle dusunmeyin sagiyor eller serbest bir makina instagramda bir fenomende gormustum sanirim isim vermek yasak soyleyemiyorum yeni dogum yapti o kullaniyordu cok memnunum demisti bi bakin onada illa kablolu istiyorum diyorsanizda doktorunuzun onerdigi yada lansinoh guzel ben lansinoh kullandim dedigim gibi🥰
LezizeNine ZeydsMom geçmiş olsun canım benim hayırlı evlat olsun inşallah 🩷 daha minicik zaten birkaç yudum da içse doyar o. Gün geçtikçe büyüyüp kendisi sıkıca kavrar seni. Mis gibi kokuyordur şimdi cennet kokulu 😍♥️
ZeydsMom LezizeNine tesekkur ederim canimm 🌸🌸❤️❤️❤️ evet ya cok minnak oglumla neredeyse ayni kiloda dogdu ama o daha iriydi elleri ayaklari. Bunun kemiklerimi kucuk ne cok kucuk hele ayaklari 🥲
3kedili2bebekli ZeydsMom ayy ne yap biliyor musun sıcak duş Alcan ya göğsünü masaj yaparak tarakla yukardan aşağı tarayarak sağ sonra soğuk uygula göğsüne 3-4 dakika kadar o zaman biraz rahatlayacak sütün dolmuş bebiş ememiyor ya
Gzm__ ZeydsMom konu dışı kusura bakmayın lütfen fakat sormak istiyorum. Yapay zeka ile fotoğrafları nasıl böyle yapıyorsunuz hangi uygulamayı kullanıyorsunuz
ZeydsMom Gzm__ profildekini remini ile yapmistim. Chatgbt de yapiyor istediginiz effecti soyleyince yapiyor.
mamado ZeydsMom rahatlatma amacıyla kullanmayı soruyorsanız evet, ben rahatlatma için de kullandım iyi geldi
twobabymom_ ZeydsMom ayyy vücudun şişliği bir süre kalır aşkım Ama bence dikislerinin orayi gösterip anlatsan mi ben kızıma anlatmıştım ben biraz hasta oldum doktor burayı tedavi etti ağrıyor gibisinden filan yas kaç anlamaz mi
Pirasalipuding ZeydsMom hoşgeldinizzz anneli kızlı 🥰 sağlıcakla büyüsün minnoş 🫶🏻elektrikli değilde eller serbest alırsan daha iyi olur priz başında beklemek zorunda kalmazsın
ZeydsMom Pirasalipuding tesekkurler canim 🌸🌸❤️❤️ ay ben henuz buralara vakit bulamiyorum baya kaciriyorum herseyi 😄yorumlari falanda