helloandmom sehrban Şuan beklemekten başka yapacak birşey yok sistem çökmüş maşallah herkes biranda girmiş
FmBetull Kızlar Halkbank’ı aradım.Öncelikle benim kartım ve dijital şifrem olmadığı için kontrol edemediler.Ama eğer yattıysa ister şubeden ister Halkbank atm den serbest ödemeler kısmından tc numarası ve telefona gelen şifreyle çekebilirsiniz dedi.
helloandmom FmBetull yani evet oyuzden bekleyeceğiz herkes biranda girince sistem çöküyor gerekli bilgileride alamıyoruz yatarsa gider çekeriz
sehrban Yani dediğiniz gibi eğer telefona bir mesaj bir şey geliyorsa tabii ki o şekil çekebiliriz bakalım ne olacak veya ne zaman yatacak e peki geriye dönük ödeme olup olmayacağını bilen yok mu yani keşke olsa deme çok iyi olurdu bence
aysegok31 Kızlar arkadaşım halk bankasında çalışıyor ona sordum bana Ikıncı çocuk için 1500 bir bi de 1100 yatmış bu da önce 400 çektiğim için bilginiz olsun atm den kartsız işlemlerden cekbilirmisim
prenseskus aysegok31 şimdi benim 2019 doğumlu oğlum var 2025 Şubat doğum kızım oldu Arkadaşım diyo ki ilk 5 bin TL Sonrası 1500 TL yatacak dedi Nasıl oluyor??
aysegok31 prenseskus sadece 1500 yatmış benim de 2021 ve 2025 doğumlu çocuklarım yani her ay 1500 alıcaz