Anneoglu_65_06 balom direk e devlet üzerinden kendi banka kartınıza aktarabilirsiniz ben geçen sene öyle yaptım
Dorukmommss Muhtemelen para yattığı zaman hesabına aktar butonu çıkacak e devlette. Süt parasındada o şekilde olmuştu para ödenmiş hesaba aktar butonu gelmiş bende o şekilde çekmiştim
berf001 Yatmamış beklemedeyiz!!!! Yalnız 2025 ten sonra dogan cocuklar dediği için herkese tek seferlik 5 bin yaticak. Ben öyle biliyorum
nanelimon1 berf001 hayır öyle değil. 2025’de doğan çocuğunuz ilk çocuksa tek seferlik 5 bin tl 2025’de doğan çocuğunuz 2. Çocuğunuzsa her ay 1500 tl 2025’de doğan çocuğunuz 3. çocuğunuzsa (yada da 4. 5.) aylık 5 bin tl
berf001 yildizztozu umarım öyle değildir fakat doğum oranı artması için yapılıyor, önceki çocuklar doğmuş olduğundan doğum oranını etkilemez, mantıken bu şekilde 🤷 merakla bekliyoruz
yildizztozu 144 ü aradım ödemeler gün içinde hesaplara aktarılacak ilerleyen saatlerde tekrar arayıp bilgi alabilirsiniz dedi
fatma1042 laymeriii sanmıyorum bence burdan da alırısnız şehir fark etmez Bu arada bende Osmaniye de oturuyorum 😂