teacherikizannesi İnstgarmda gördüm 144 ü aramışlar. Nereye yatıracakları üzerine bilgi gelmemiş bugün yatmayabilirmiş. Gün içinde tekrar arayın demiş
durubebek_ cihanm iban yazan bir yer yoktu muhtemelen ptt ye adımıza ya da bebeğin adına yatar bencede
balom cihanm uykusuzum ben biraz uyim gelince inşallah almış olursunuz kızlar ilk işim posta girmek olucak 😄😴
laymeriii fatma1042 ya birşey sormak istiyorum osmaniyede oturuyorum ailem bursada doğumum bursada oldu bebeğimde oraya kayıtlı acaba sadece bursadaki pttden mi alabilirim ki bilginiz var mı
fatma1042 laymeriii sanmıyorum bence burdan da alırısnız şehir fark etmez Bu arada bende Osmaniye de oturuyorum 😂
beydoss Instagram da yorumlara baktım 144 arayan olmuş bugün yatacağına dair bilgi ulaşmamış kimseye müşteri hizmetleri öyle söylemiş bugün yatmayabilirmiş
Anneoglu_65_06 balom direk e devlet üzerinden kendi banka kartınıza aktarabilirsiniz ben geçen sene öyle yaptım
Dorukmommss Muhtemelen para yattığı zaman hesabına aktar butonu çıkacak e devlette. Süt parasındada o şekilde olmuştu para ödenmiş hesaba aktar butonu gelmiş bende o şekilde çekmiştim
berf001 Yatmamış beklemedeyiz!!!! Yalnız 2025 ten sonra dogan cocuklar dediği için herkese tek seferlik 5 bin yaticak. Ben öyle biliyorum
nanelimon1 berf001 hayır öyle değil. 2025’de doğan çocuğunuz ilk çocuksa tek seferlik 5 bin tl 2025’de doğan çocuğunuz 2. Çocuğunuzsa her ay 1500 tl 2025’de doğan çocuğunuz 3. çocuğunuzsa (yada da 4. 5.) aylık 5 bin tl
berf001 yildizztozu umarım öyle değildir fakat doğum oranı artması için yapılıyor, önceki çocuklar doğmuş olduğundan doğum oranını etkilemez, mantıken bu şekilde 🤷 merakla bekliyoruz