gozdefne_ ezgsrc aa aynı durumdaymışız :)) süreci bu şekilde atlatacağız ben inanıyorum sizde içinizi ferah tutun 🙏 uyku girmiyor gözüme ama bir yandan da diyorum olsa şuana kadar olurdu kötü düşünmeyeyim çok zormuş çokkk :)))
ezgsrc gozdefne_ bende aynı şekilde düşünüyorum olsa bu saate kadar olurdu diye ama yine de uyuyamıyorum ya tam uyuduğum an ateşi yükselirse diye🥲 inşallah güzel geçiricez gecemizi size de çok geçmiş olsun inşallah kolaylıkla atlatırız🙂
1tosbikinannesiyim gozdefne_ teşekkür ederiz ablası 😊 bizim 8. Ay menenjit olduk ilk doz ateşten korkuyorum ilk kez bu kadar doktorumuz da ateş yapıyor deyince öyle aldık calpol bekliyoruz bugünü atlatsak yarına Allah büyük 🤲🏼
senaurass gozdefne_ merhaba kaç iğne vuruldu sağlık ocağını aradım yarın için bir omuz 2 tane bacaktan dedi bana herkes böyle bir günde 3 tane iğne mi oluyor
glsnkzlgny gozdefne_ bizimde aşımız bugün oldu eve geldik huzursuzlanmaya başladı ağladı durmadı ağlarken öksürdü sürekli sonra sakinkedi uyudu sanırım yan etkiden
tubiktubikk glsnkzlgny biz de bugün olduk. Biraz önce ağlama krizine girdi bi şimdi sakinledi. İnşallah kolay geçer
gozdefne_ glsnkzlgny Bizim gibi öksürük olmuş sizinde çok geçmiş olsun yarına bir şeyi kalmaz merak etmeyin
annesiz gozdefne_ bizde bugün 2. Ay aşımızı olduk ama gün boyu uyudu 7 den beri de ateşi 38.5 falan oluyor benimde ilk bebeğim çok korkuyorum. 1 çay kaşığı carpol verdim ama etki etmedi nemli bez koyuyorum alnına falan başka ne yapmam lazım
gozdefne_ annesiz elinizde fitil varsa yarısından biraz azını yapabilirsiniz eğer düşmediyse ve 4 saat geçtiyse bize hem doktorumuz hem sağlık ocağı o şekilde söylemişti
gozdefne_ tubiktubikk ben uzun kollu ince bir zıbın giydirdim sadece ateşi de hep 36.7-37 lerdeydi gayet rahat uyudu. Kalın giydirmeyin eğer hava sıcaksa alt olmasın alt varken huzursuzdu benim kızım çıkardım çok rahatladı ondanmış yani