myavocado kader_44 Tövbeler olsun, tüylerim diken diken oldu okurken. Şikayet edin uzaklaştırın o kişiyi kendinizden ve çocuklarınızdan. Ayrıca siz neden çekiniyorsunuz, bağırın avazınız çıktığı kadar, anne babası duysun diye özellikle bağırın hatta.
leylaaksuu kader_44 rızanız olmadığı için eşiniz olsa bile bu tecavüz töbe yarabbim Allah ıslah etsin
Mnli Aintyourmama sizce bu adam haramı helali gözetecek biri mi kadının rızası da yokmuş şerefsiz pislik
meltemmm21 kader_44 buna ya ne kadar evli de olsanız bu tacizden başka bir şey değil sizin rızanız olmadan size nasıl dokunabilir ya
aliceinwonderland kader_44 Kanamanız yok mu? Bu sapık midesiz mi? Yamyam mı? Eşiniz sapık pislik resmen tecavüz etmiş size doktora gidip durumu anlatırsanız rapor alıp direkt şikayet edebilirsiniz. Uçkuruna düşkünse bu kadar çocuk yapmayacaktı çok sinirlendim.
duyguluannee kader_44 çok üzüldüm yaşadıklarınıza. Hayat şartlarınız ne bilmiyorum ama ailenizden yardım isteseniz ya da ayrılma imkanınız var mı ?
kader_44 eflinn2412 17 gündür doğru düzgün dinlenemedim bile ilk günden bu yana sürekli ayakta dönüyorum afedersiniz köpek canı gibi görüyorlar böyle insanlara neden çocuk getirdiğimi kendi kendime sorguluyorum çok yoruldum
eflinn2412 kader_44 çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun size bunu yapmalarına müsade etmeyin kendi aileniz arkanızda yoksa kimseniz yoksa kadın sığınma evini araştırın onu deneyin
TuttiFruttii kader_44 yani bir değil iki değil üç tane doğurmuşsunuz bide, böylesi insanlar icin niye kendinize bu kötülüğü yaptınız
leylaaksuu kader_44 evet ultrasyondan bakmıştı bana 40 kontrolünde iç dikişlerin iyileşmiş demişti görüyor yani
aliceinwonderland kader_44 Mutlaka dr gidin daha çok taze yaranız dikişleriniz inşallah patlamamıştır ya. Çok üzgünüm sizin adınıza. Eşiniz SAPIK
minnakkofte kader_44 böyle erkekler yaşamasın bu sapıklık başka bir şey değil sizin canınız onun zevkinden değersiz demek ki.rızasiz ilişki tecavüzdür çok üzüldüm yasadiklariniza
kader_44 duyguluannee 3 çocuğum var ailesiyle yaşamıyorum doğuma diye ailesinin yanına getirdi iki gün bile doğru düzgün bakmadılar
damlaozzz kader_44 Ne okudum bilmiyorum gece gece nasıl bi kelime yazsam bilemedim bu eşiniz olucak adama. İğrenç bir insanmış gerçekten. Sizi nasıl riske atıp bu kadar sapkınlık yapıp gözü döner. Bu bildiğiniz tecavüz. Mutlaka doktora görünün. Böyle bir insanlada birlikte yaşamayın lütfen kendiniz ve çocuklarınız için.
aliceinwonderland kader_44 çıkarmıyorum onlar da aynı çünkü bir akıl verin :( Kayınpederinizde mi sapık kayınvalidenize zorla mı ilişki yaşatıyor? Keşke ses çıkartsaydınız da utanması, arlanması olurdu belki.
kader_44 aliceinwonderland ben söylemeye utanırım bağırsam çağırsam ne olacak ben diyemedikten sonra bir kılıf bulup yollayacak annesini babasını
aliceinwonderland kader_44 Sizin adınıza çok üzüldüm ağlayacağım ya. Kendi aileniz yok mu gidemez misiniz? Lütfen o midesiz sapıktan uzak durun sizin sağlığınız su anda her seyden önemli yavrularınız var size muhtaç el kadar bebeğiniz var. Bu forum da okuduklarım beni çok üzüyor.
keronunannesi kader_44 aileniz nerde onların yanına gidin lütfen bi müddet hanfendi siz neden korunmuyorsunuz böyle sapık Bi adama anlayışsız Bi insana cocuk verilir mi Allah aşkına
leylaaksuu kader_44 kaynanana söyle anlayacak biriyse konuşsun oğluyla şikayet etseniz alır polis yani bunun hukukta da yeri var kocandır bişey olmaz demezler
aliceinwonderland kader_44 Siz utanırsınızda o pis sapık kocanız da da utanma duygusu olsa keşke. Lütfen dr gidin rahminize baktırın ve durumu anlatın, anlatın ki detaylı muayene etsin. Allah o kocanızında uçkurunu bildiği gibi yapsın. Ağlıcam.
duyguluannee aliceinwonderland evet beni de çok üzüyor bazen öyle postlar okuyorumki asla unutamayacağım.