mell33 hulu61 Evet herkesin ilk söylediği şey çok soğuk olması maalesef. Polis lojmanları hakkında bilgi almaya çalışıyorum ben de ama hiçbir yerde bulamadım. Kreş anaokulu olarakta akd kids varmış bir çok ilde olan bir okul onu görmüştüm belki işinize yarar.
mommommmm Merveyyy01 2 senedir karstayız burası izole Ardahan burdan da izole biz İzmir’den geldik bu sene -27-28 leri gördük Ardahan burdan da soğuk bildiğim kadarı ile avm vs yok birikim için mükemmel bir yer onun haricinde çok beklentiye girmeyin ☺️☺️hayırlı olsun
ikioglus 3.5 sen Ardahan’da kaldık, göle ve merkezi biliyorum diğer ilçeler hakkında bir bileğim yok ama cevaplayanişirm
Merveyyy01 hulu61 ben bugün iki tane kreş ile görüştüm fiyat olarak biri 16bin diğeri 10 bin dedi. Tüm gün. Bakıcı olayını bilemiyorum. Ben önden bilgi almak istedim ama tabikide merkeze mi verileceğiz ilçeye mi henüz belli de değil
hulu61 Merveyyy01 Benim kızım küçük daha ama 1 2 seneye bende vereceğim o yüzden merak ediyorum en az 4 yıl Aradan dayız mecburen lazım olacak kreş
kelebegiminannesiyim Merveyyy01 hulu61 mell33 Çok küçük bir şehir. Sosyal aktivite 0. İlçelerin köyden bir farkı yok. Hanak ilçesi için söyleyeyim. (2 yıl önceden bahsedeyim değişiklik var mı yok mu bilemem) Kar yağmaya başladığı zaman 24-48 şeklinde sistem ilerliyor. Yazın 24-24 8-5 şeklinde.
minnakkofte Merveyyy01 kuzenim 2 yıldır oradaydı aşırı mutsuzdu çok soğuk malesef çocuklar parka bile çıkamıyor sular falan donuyordu qsosyal hayat zaten yokmuş küçücük bir yer diyordu merkezdeydi.
Hicran12 Merveyyy01 2 senedir buradayız bizde eşim jandarma uzman cavus çalışma sıstemı rahat güzel ama sosyal hayat sıfır olsada soguktan bırsey yapamıyorsun zaten ilk geldıgımız sene -45 gorduk burada