bebikoluturtle Kullandınızmı memnun musunuz kullandıysanız kaç damla kullandınız tek seferde kızçeler
Elfgrn bebikoluturtle Sabah 10 akşam 10 şeklinde veriyordum ben kızıma çok büyük kurtarıcı olmuştu bizim için
Urazinannesiqw bebikoluturtle sabah akşam 10 damla yazıyordu sanşrim ama benim oğlum gazlı bir bebek değildi çok hareketliydi o yüzden çok az kullandım arabada dışarı çıkacaksak falan veriyordum pusette hareket edemeyince gaz sorunu oluyordu bir şişe bile bitmedi
bebikoluturtle 1arasss eczacımızda 20 damla dedi ama biz daha 25 günlük olduğumuz için 5 damla kullanmaya karar verdik
biranneminik bebikoluturtle ben bıraktım şuan 4 ay 25 günlük olduk. Dediğiniz gibi sabah 5 öğlen 5 akşam 5 yatacaginda 5 veriyordum. Normalde 10 damla sabah 10 damla akşam şeklinde yazmışlardı ama biraz fazla geldiği için ben bu şekilde verdim
Urazinannesiqw bebikoluturtle ben çok az kullandım ihtiyacım olmadı ama kullandığım zamanlar da işe yaradı rahatça gazını çıkardı
Elfgrn bebikoluturtle İnşallah eder masaj yapın bol bol birde ayak haraketi var gaz çıkması için o da çok yardımcı oluyor.
Duyulurum bebikoluturtle bundan kullanmadım ama tak diye etki beklemeyin sabırla zamanla oluyor ve de düzenli vermeniz lazım saati de çok şaşırmadan.
bebikoluturtle Duyulurum kızımın acayip gaz sorunu var uykuda bile bi anda ağlıyo gaz çıkarıp geri yatıyo ama huzursuz oluyo inşallah etki eder
onceuponatime_ bebikoluturtle 38 günlük bebeğim 2 haftadır falan kullanıyorum önceden çok sancılanıyordu şimdi biraz daha düzeldi yine gazı oluyor ama aşırı olmuyor sabah 5 akşam 5 damla veriyorum
1pekmom_ bebikoluturtle 8saatte bir 8damla şeklinde kullandım ayrıca gnde 1kez 3damla biogaia kullandım ikisi birlikte çok faydasını gördüm. En önemli nokta saati saatine kullanmak. Alarm kuruyordum unutmamak için