Merveeofs Evveett gelelim bu konuya kaldı 2 hafta hanımlar eslerinize babalar günü için bir şey almayı düşünüyor musunuz alacaksanız fikirleri bekliyorum 🎁💝
whiteblack Merveeofs alacaktım ama anneler günü hediye almadın diye trip attım herşeye hediye mi alınır dedi o yüzden almıyorum
kubraa___ Merveeofs evet ama ne alacağıma karar vermedim saat mi alsam diye düşünüyorum ama bir sürü saati var kıyafet de öyle bir çiçek mi alsam yoksa güzel bir masa mı kursam o kadar kararsızım ki
maysamoms33 Merveeofs nargile takımı alacağım 😂 ilk evlendiğimiz ay cam kısmını düşürüp kırmıştım idareten birşey aldık ama eskidi
Merveeofs whiteblack ayy benim eşim de hiçbir özel gün hatırlamaz ya da son dakika hatırlayıp üstün körü geçiştirir ama ben malesef ne kadar ben de yapmıycam desem de tutamıyorum kendimi 🙈
Merveeofs kubraa___ ya ben de bilmiyorum gerçekten biraz da baba kız hediyesi mi olsun diyorum babalar gününe ithafen karar veremedim
Leylaa_ Merveeofs bayram sonrasına geliyor eşim ben kurbanlık aldım masraf yapma dedi 😂 bende okey hayatim dedim
Minigim38 Merveeofs benimkini gece uyurken gün bitti ama anneler günün kutlu olsun dedi bende aynısını yapacağım 😅
yavruaslanlar Merveeofs eşim asla öyle seyleri önemsemez ama sğaolsun bana anneler gününde kahveye götürdü oara verdi bende ne ypasam bilemedim elimizde sıkısık malum ev geçim 2 cocuk😂
Merveeofs yavruaslanlar aynen ben de bütçesel bir şeyler düşünücem dediğiniz gibi durumlar belli 🤷🏻♀️☺️ benim eşim de bende önemsemez özel günleri sağ olsun ama kendine yapılınca çok hoşuna gider 😬
hazale966 Merveeofs valla hediye istemez. O yüzden güzel bir masa kurarım🤗 bu daha çok hoşuna gider. Kendi harçlıklarımla bile , sana hediye almak istiyorum diyorum yok istemem diyor😂 benimki cok tok gözlü sjjdjdjdj
Merveeofs hazale966 benimki de bana çoğu özel günde bir şey yapmadığı için geçen gün sakın bir şey alma ben hak etmiyorum dedi 😅😅😅 ama tutamıyorum kendimi ben hiç 😬
Merveeofs hazale966 Aslında benim eşim kendine bir şeyler yapılması çok hoşuna gider, bana da yapmak ister ama yap(a)maz incelik tarafı eksik biraz 😬