oykukpln nergiz4155 Artvin’de yaşamıyorum ama oralıyım. Keşke bizim de tayinimiz oraya çıksa. Emin olun memnun kalacaksınız. Karadeniz’in en çok okuma oranı en iyi düşünce tarzı en iyi doğa güzelliği olan yer. Umarım güzel anılar biriktirirsiniz.
Premseskolar nergiz4155 gelebiliyosan arhavi yda hopa gerisi ölü sehir doktor olanakları kötü ben merkezdeyim asla tavsiye etmiyorm
tazemom1 nergiz4155 kuzenim orda yaşıyor tüp bebek tedavisi gördü birkaç hastalık daha geçirdi en çok yakındığı şey hastaneydi .. sürekli rize ya da Trabzon’a gidiyordu hastane için
reyonda nergiz4155 Artvin’de yaşıyorum. Doktor olarak pek bi seçeneğimiz yok ezgi hoca var yeni geldi ondan önce saliha hanım vardı ikisi de iyi . Merkeze mi geleceksiniz
nergiz4155 oykukpln sağolun inşallah gezip gördüm çok beğendiğim bi yer doktor bakımından nasıl hamileyim ve kızım alerjik ve sürekli hasta olan bi kız hangi ilçeleri önerirsin peki
oykukpln nergiz4155 hastane konusunda pek bilgim yok ama genelde Erzurum Rize tercih ediliyor diye biliyorum. Yaşadığınız yerden sonra tabi ki zor gelebilir. Çok olanak yok maalesef. Ama insan ve doğa konusunda sizi mutlu edeceğini düşünüyorum. Umarım güzel anılarınız olur. Bebeğiniz için tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.
oykukpln nergiz4155 hastane konusunda pek bilgim yok ama genelde Erzurum Rize tercih ediliyor diye biliyorum. Yaşadığınız yerden sonra tabi ki zor gelebilir. Çok olanak yok maalesef. Ama insan ve doğa konusunda sizi mutlu edeceğini düşünüyorum. Umarım güzel anılarınız olur. Bebeğiniz için tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.
nergiz4155 Premseskolar bizde kararsız kaldık üç yıl mı yapalım 6 yıl mı olsun diye hastane benim için çok önemli
Alyehus Premseskolar geçen sene gezmek için geldik o nem, o bitmek bilmeyen yokuş, o düzensizlik mahvetti bizi 😀 batıda 55 tercih yaptık batı olsa 55 Artvin’di bizim için 😀 Allah yardımcınız olsun hayırlısı ile biter inşallah görev süreniz ☺️
Premseskolar nergiz4155 pesin pesin anlatim ben bu tarz hastalıklar icin rize ye yda trabzna gideceksiniz cok uzak merkez icin söylüyorm burasu bi dağ denizden 70 km yukardayız kayakarı yarıp kasaba kurmuslar adıda merkez sosyal hayat yok kiralar fahiş ne kadr dayanırsnız bilmem ama isi rahat polis icin söylüyorm esim polis 6. Yılımz cift dogu yaptk burda 1 yılda uzattık uzatmamızn sebebi saadce isinin rahatlığı
nergiz4155 Premseskolar bilmiyorum İstanbul’da okadr yoğun ki işi az olması cezbetti eşimde polis 8 sene İstanbul’da kaldık biz yordu istanbul hem kalabalık hem her telden insan var olması ilçe olarak rizeye yakın olanlar neler
Premseskolar nergiz4155 sadce arhavi ve hopa gerisi cok cok dha yukarda ve imkan olarak dha kötü gezilmeye gidilir ama yasanmaz bu dediğm ilcelerde deniz var düsünün rizeye 1 saat kndi aracınla