Tu-ba1091 Tugbaf bizimki smayı hiç yemek istemedi krizler geçirdi Golden goatı kustu buna ben mama beğendireniyorumm:)) conformil de habire aç 1,5 saate acıkıp ağlıyor uykusuzluktan öleceğim artık
Tugbaf Tu-ba1091 bebelac verebilirsin oda iyi bir mama ben sma birden 2 geçince yemedi sma 2 bebelac denedim bir sürü mama denedim yemiyorlar bilirim ben bu evreleri çoktan geçirdim
Tu-ba1091 Ayakları elleri ensesi başı hep sıcak özellikle de dikkat ederim evimizin derecesi 23 de sadece kilotlı çorap giydirmiyorum o kadar doktora götüreceğim en sonunda oda çözüm olmuyor :(
Tu-ba1091 Tugbaf bebelac gold vermiştim isal oldu çok normal bebelac denemedim eşimde artık kızıyor sürekli değiştiriyoruz diye kaldım kararsızlıkta :(
Tu-ba1091 cocomelon aptamilde çok güzel kilo aldı fakat diğerleri bu kadar etki etmedi kilo alması da mühim değil sağlıklı olsun yeterki üzülüyorum artık
cocomelon Tu-ba1091 kusma olayı üzücü bende 5 ay yaşadım zor inşallah en yakın zamanda geçer reflüde olabilir
FmEbru Tu-ba1091 hemen kes derim bende aynı durumu yaşadım kakası yeşil oldu kusması arttı ve gazı 2 ye katlandı bebelac rahatlattı gold olanı sonra kakası sarı oldu ,yeşil olunca cok korkmuştum bişey oldu diye denemediğimz mama kalmadı
Tu-ba1091 Keybanu valla doktor kontrolüne az kaldı götüreceğim hem aşısı olucak rota üç aylık diş çıkarırsa ben bayılırım 😀😀
Keybanu Tu-ba1091 gelince üst üste geliyor valla benmki 9 aylık hala huysuzluğu ağlamaklı günleri bitmiyor 🤦🏼♀️
Burcubayram01 Tu-ba1091 cnm yeşil ve sumuksuyse kakası usutmustur belki kusmasida ondandır benim kızımda öyleydi çünkü geçti sonra
Tu-ba1091 Burcubayram01 dün gece baya sarıya döndü bir kusma kaldı bakalım bekliyorum oda düzelecek gibi :(