ysule Bebeklerinize su veriyor musunuz. Benim kızım şimdi 5 aylık doktor yoğurt meyve püresi vermeye başla dedi ama su ver falan bi şey demedi. Bu akşam memlekete geldik kayınvalidem diyor ki su veriyor musun 6 aylıkken falan biz veriyorduk aslında verebilirsin sen de. Doktor bi şey demedi hem anne sütünden alıyor suyunu da dedim. Doktor ver demedi. Her şeyi de doktorun demesine gerek yok biz veriyorduk dedi. 😒 siz veriyor musunuz su yani verilmesi mi gerekiyor.
Deletedmom02 ysule ek gıdaya geçtiysen mutlaka vermelisin ben anne sütü almasına rağmen doğduğu günden beri verdim
Barkinalpinannesi ysule doğduğu günden beri 2 günde bir veriyordum şimdi 4 ay 3 günlük her gün veriyorum
EmineAyan ysule benim kızım şuan 4 aylık. Doğduğundan beri arada bir veriyorum ben 2-3 çay kaşığı tabiki çok değil.
Buketvebade Benim bildiğim kadarıyla mama icmiyorsa gerek yok 6 aya kadar anne sütünden alırmış zaten hem yaz da değil çünkü yaz bebeklerine arada verin diyorlar tabi siz yine de drunuza danışın 😊
ysule Buketvebade Deletedmom02 Barkinalpinannesi Feyzab EmineAyan Pinardefne NaimeYilmaz deletedmom4842 deletedmom1101 o zaman az az ben de vereyim. Mama vermiyorum ama yoğurt vermeye başladım. O zaman az az madem vereyim ben de su.
Sabriyeillke Buketvebade ek gidaya gecince veriliyo diye duymustum her mamadan sonra mi gunde 3cay kasigi mi ne
Feyzab 1 haftalikken vermeye basladim ben gunde 2 cay kasigi cnku yazin ortasinda doğdu bebegim 6 aya kadar anne sütü emdi gun gectikce arttırdım su miktarini smdi istedigi kadar kendisi içiyor
deletedmom4842 ysule anne sütü aldığı halde 2. Ayından beri ara ara su veriyorum doktora sormadım bunu
deletedmom1101 ysule sadece anne sütü alıyorsa bebeğiniz su vermenize gerek yok şule hanım mama kullanıyorsanız anne sütü ile birlikte vermeniz gerekiyor 🙏
Poyraz18 Benim doktorum her emzirme sonrası 2çay kaşığı su ver dedi ama ben 2-3 günde 2çay kaşığı veriyorum. Bu arada 45 günlük bebeğim.
Furkansmomy EmineAyan benim de 2 aylık bebişşm ben bugün basladım 2 damla kadr verdim 2 güne bi vermeyi düşünüyorum annem de ver dedi yoksa ilerde suyu fazla içmiyomus🙄
EmineAyan Furkansmomy ben aklıma geldikçe veriyorum gün saymıyorum açıkçası. Ama suyu çok seviyor, hatta banyo yaptırırken yüzüne akan suları içmeye çalışıyor 😂😂
Furkansmomy EmineAyan bzmki de banyo yapmayı seviyor 😋😋 Suyu vermicektm ama annem ben bebekken vermemiş sonra cok zorlanmıs ben suyu içmemişim 9 aylıkken bile 😳 oyüzden vermeye karar verdim
EmineAyan Furkansmomy en doğru karar 👌🏻 Sonuçta bardakla içmicek en fazla bi kaç çay kaşığı ondan da zarar gelmez 🤗