Birdunyabircennetannesiii Anlarım? Adidas ayakkabı aldım Trendyoldan Satıcı orjinal dedi Geldi şimdi ürünü kutuda yollanmamış bir poşete koymuşlar ayakkabı etiketinde adidas yazıyor sadece
sebax45 Ay üstte kalsın bende öğreneyim hiç güven vermiyorlar. ☹️ fotoğraf falan da paylaşırsan belki anlayan biri çıkar. Birdunyabircennetannesiii
MoonCrystal Birdunyabircennetannesiii orjinal der tabi cnm çakma demez ki orijinal değildir o iade et
Xnewmomx Birdunyabircennetannesiii ben sana şimdiden söyliyim yüzden bin çakma çabuk geri ver kutuauz orjinal ürün mü olur şuan piyasada çakmaları bile aynı kutuda herşehini birebir yapıp yokluyolar ama sahte kız biraz araştırsana internette orj nasıl oluyor diye herşey tek tek sıralanıyo şuna bakın vs diye hatta kod yazma siteleri var girin barkod vs yazın ama sen hiç yazma o çakma değilse bende bişey bilmşyorum en iyi bu işlerden anlayan insanlardan biriyim
Birdunyabircennetannesiii defmommy Ayakkabıda etiket var İç kısımda yine aynı şekilde adidas etiketi var ayakkabıda anlamadım ki 🤷
Birdunyabircennetannesiii MoonCrystal Ayakkabının dışında adidas etiketi ve içinde de adidas etiketi var Bu şekilde içte de dışta da var anlamadım
[silindi] Birdunyabircennetannesiii ordaki qr kodu tarattınız mı ne çıkıyor. Trendyoldan hepsiburadadan almamak lazım böyle şeyleri
MoonCrystal Birdunyabircennetannesiii bunu yapmak çok basit ki bütün replikalarda var . Satıcının adı neydi ?
oylesinebiri__ Birdunyabircennetannesiii bunun neresi orijinal tipinden belli çakma olduğu orjinal ürün kutuda geliyor
Mavigokyuzu Birdunyabircennetannesiii fotoğrafın açısından mi bilmiyorum ama öndeki kesim delikleri eşit değil ve tam düzgün kesilmemiş gibi geldi bana, benim de aklımda soru işareti uyandırdı. Tam gerçekçi değil
Xnewmomx Xnewmomx bu arada qr kodunu da siteye yönlendirme yapıyolar artık yani hertürlü çakmacılık var kutusuz göndermek ne demek ya
Birdunyabircennetannesiii Xnewmomx Bende çakma olduğunu düşündüm Allah’ından bulsunlar ne diyeyim İçindeki karekodu telefona okutmaya çalıştım okumadı mesela Kutusuz görünce bende direk şüphelendim Yani az fiyata da satmıyorlar birde
Birdunyabircennetannesiii barbiee_ Xnewmomx Maalesef okumuyor bile kodu telefon Kesin çakma yani birde ucuzda değil
Birdunyabircennetannesiii oylesinebiri__ Hayır birde ucuza da satmıyorlar kesinlikle çakma yani anlaşılıyor Mesela içindeki karekod dahi okumuyor
Xnewmomx Birdunyabircennetannesiii aşkım trendyolda çok gün iade süresi var yani halledilemeyecek bişey değil ben bin tane şey iade göndermişimdir iade olmaması da mümkün değil git iade et nolucak büyütülcek bir mesele değil
sebax45 Birdunyabircennetannesiii hangi satıcıdan almıştın kutusuz geldiyse ve karekod okunmuyorsa çakmadır büyük ihtimalle.
Birdunyabircennetannesiii Mavigokyuzu Ayakkabı yamuk yumuk dikişi yapıştırma hatta Bunu adidas bu şekilde asla yapmaz diye düşünüyorum
26merve26 Birdunyabircennetannesiii böyle orijinal ürünleri kendi sitesi hariç almayın mutlaka 200-300 oynuyor fiyat olarak değmez yani dünya para vermişsinizdir muhtemelen süper step ten falan alın 300 fazla verin çocuğunuzun ayakları da mahvolmasın çakma ayakkabılar ayak yapısını bile bozabiliyor hele ki çocukların
Birdunyabircennetannesiii barbiee_ sebax45 gg3848 Sporjinal yazıyor faturada satıcı bu Kesinlikle sahte olduğunu düşünüyorum iade edeceğim çünkü dikişleri karekodu okumaması kutusuz gelmesi