Kitsu nilikonunannesii eşimde öyle söyledi cins işte dedi 😅 İstanbul da yemiştim ama Konya da yokmuş Ankara da varmış. Konya da bir Instagram hesabında gördüm akşam 9 da eşim ve kardeşi almaya gitti restoran kapanmış temelli kaldı öyle 😅
monarosealp34 nilikonunannesii valla hamileliğim iyi geçmesine rağmen bende bilinçli bir şekilde düşünmüyorum çocuk sonrasi çok zor geçti çünkü hayatı sorgulatti bana oğlum sağolsun 😂
nilikonunannesii monarosealp34 bende Allahtan gelir bir sey diyemem de bana kalırsa istemiyorum 😅 sağolsun kızım da aynen bana hayatı sorgulatıyor ama yine de günler geçiyor bee canları sağolsun 😄
Esoz1110 nilikonunannesii Çok şükür ne istesem yedim bir ara canım yaprak sarması istemişti güzel yaprak bulamıyordum ev yemekleri yapan yerde eşimle gittik yedim hemde canım istediği anda gitmiştik daha yeni pişmişti🙂
nilikonunannesii Esoz1110 bende büyük bir marketin meze bölümünden bulup da yemiştim bulantı yüzünden yemek yapıp yiyemiyordum bütün hamileliğim yoğurt ekmek yiyerek geçti 😅
Esoz1110 nilikonunannesii Bende kusuyordum bebeğim gelişmez diye korkuyordum yine yiyordum ah ilk annelik😅
monarosealp34 nilikonunannesii aynen öyle canları sağolsun bir şekilde geciyo zaman da beynimizden gide gide 😂
cnsbb nilikonunannesii benim hamileliğim kışa denk gelmişti yeşil erik aşermiştim deli gibi aramadığımız manav hal kalmamıştı ama bulamadık şimdi acısını çıkarıyorum 🤣🤣
nilikonunannesii monarosealp34 valla saçlarım beyazladı inanır mısın şuan diş çıkarma döneminde ama o çıkarana kadar benimki dökülecek 🤣
nilikonunannesii Esoz1110 benim gelişmedi zaten tansiyon şeker hepsi çıktı son aylarda 36. Haftada tansiyon yüksekliğinden 2200 gr doğdu😅
nilikonunannesii Hasekihurremsultan1 ben herkese uzağım mesafe olarak eşimin yengesi canım ister diye yapıp yollamıştı bende hiç yemedim elim gitmedi.