nilikonunannesii Damla_eflin yaa öyle diyorlar ama doğru mu bilmiyorum benim de kızımda dediğiniz yerde leke var yeme demişlerdi de yedim ne olacak sanki diye 😅
Damla_eflin nilikonunannesii Evet ama ben baya abartıya kaçtım. Oğlumda çilek ve karpuz delisidir. Aşırı yemeyi seviyor ama nedense çok kızarıyor yerken.😄
nilikonunannesii Damla_eflin benim kız yeni ek gıdaya geçti ne sever ne eder bilmiyorum henüz ilerleyen günlerde bakalım 😅
nilikonunannesii alpmomssss benimde öyle her şeyi ben söylemeden aldı ama ben yiyemedim bulantı şeker tansiyon ne ararsan vardı hamileyken 😅
ElisaMom_ nilikonunannesii kızımda bira istemişti canım ama böyle nasıl ağzımın suyu akıyor taşını bilmem bu arada,ama eşim asla izin vermedi 😅
nilikonunannesii Ecem__ isteyememek kötü ya bende de o huy var hiçbir şey istemem gider kendim alırım alışmışım hatta eşim çok kızar bu konuda iste diye.
nilikonunannesii 0623Ebrar2021 arkadaşım da sigara külü yiyordu eşinden gizli canım çok istiyor diyordu.
0623Ebrar2021 nilikonunannesii bnm oyle bo sansimd ayakta oturduğum şehirde kimseyi tanımıodum 4 yıl önce ki şu andsda öyle ne kul ne kendisi öyle biriydi işte eşimde çok karşı yani bosanma olacak kdr nefret eder o yüzden isteyememistim
kirmizibalikbeachte nilikonunannesii evimin yolunda 3 tane midye dükkanı var. Her geçişte ağzımın suyu akardı…
momfanti nilikonunannesii mercimek corbasi. Dershanede sinav gozetmeniydim butun dershsne buram buram koktu burnuma. Ama yiyemedim
nilikonunannesii momfanti bizde dersanedeyken hep mercimek çorbası kokardı alt katı lokantaydı sürekli gelirdi kokusu.
duyguunal nilikonunannesii benim hiç arayacağım bisry değil nirmal de sevmem nasıl aklıma geldi bilmiyorum bulamadık zaten