nilikonunannesii minikmisimben yaa çok üzüldüm rabbim hidayet versin iki elim kanda olsun yine yapar yedirirdim kim olursa olsun hele hamile biri isterse seve seve yaparım.
minikmisimben nilikonunannesii amin ben alıştım artık annem var ama anne şefkati yok maalesef. Zor unuttum hamile iken ah içimden çıkmıyor hiç kaç gün söyledim eşime oda üzüldü. Ama bişey olsa eşime hemen al istediğini yesin bebek eksik olur derdi kendi yaptı
nilikonunannesii minikmisimben çok şükür eşiniz elinden geleni yapmış üzülmeyin rabbim merhamet versin annenize de.
Beybisii_ nilikonunannesii benim midye satıcı vermemişti hamileyim diye bdjdjdjd zararli olduğu için djdjdhsh
Beybisii_ minikmisimben hamile birine aşerdiği canının istediği bir şeyi yedirmek çok sevap derler benim annem karpuz istedim diye kışın ortasında bulup getirdi
minikmisimben Beybisii_ olması gereken o eşimde bulup getirmişti karpuz istemiştim bende hamile olunca daha ayrı tabi ama normalde bile bazen insanın gönlü çekiyor çok kırıcı
minikmisimben Beybisii_ kendi annem maalesef kayınvalidem aksine yorgun hasta bile olsa canımız istedi diyelim bir yemek oraya gidince kalkar yapar hemen hatta ona anlattım oturdu ağladı öğrenince
minikmisimben Beybisii_ kendi annem maalesef kayınvalidem aksine yorgun hasta bile olsa canımız istedi diyelim bir yemek oraya gidince kalkar yapar hemen hatta ona anlattım oturdu ağladı öğrenince